Ajankohtaista

Kausi 2015 - 2016 alkaa olla lopuillaan. Kauden päätyttyä vietämme perinteisiä LePyn kevätjuhlia torstaina 19.5. klo 17.30 - 19.00  Leppävaaran Urheiluhallilla. Ohjelmassa on joukkueiden välisiä kisailuja, heittokisoja sekä tietenkin perinteiset kauden palkitsemiset. Paikalla on myös buffetti ja LePy-shop.
Tänä viikonloppuna LePyn C-juniorit pelaavat kahdessa SM-lopputurnauksessa Kisakalliossa sekä kahdessa alueellisessa Final Fourissa Summahallilla.
Kesän aloittavan School‘s Out Campin ohjelmassa on koripallon perustaitojen harjoittelua, leiripelejä, erilaisia lajikokeiluja, kesäistä hauskanpitoa sekä tietenkin mukavaa yhdessäoloa.
LePyn valmentajat ensi kaudelle on julkistettu. Mukana on "vanhoja" tuttuja, uusia huippuvalmentajia sekä LePyn omia kasvatteja.
Teemu Ketola ja LePy ovat tehneet sopimuksen LePyn C- ja minityttöikäluokkien päävalmennuksesta. Ketolan osaaminen ja kokemus tuovat loistavan lisän Suomen kovimmassa kasvuvauhdissa olevan seuran tyttöpuolen valmennukseen.
LePyn alle kouluikäisten lasten toiminta on kasvanut räjähdysmäisesti. Ryhmissä liikkuu jo lähes 200 lasta ja vanhempaa. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti.
LePyn perinteinen Supermikroturnaus järjestettiin Leppävaaran urheiluhallilla 23.4. Turnaus sai pelkkiä kehuja - niin osallistujilta kuin järjestäjiltäkin.
LePy Shop on auki keväällä vielä kahdesti.
Vaikeuksien kautta kohtuulliseen lopputulokseen: näin voisi LePyn miesten joukkueen suoritusta kaudella 2015 – 2016 kai parhaiten kuvailla yhdellä lauseella.
RSS ATOM