Aikuisten harrastekoriksen ilmoittautuminen on nyt käynnissä

5.8.2017

Yhteisryhmä kaudella 2016-2017
Yhteisryhmä kaudella 2016-2017
Naisten ryhmä kaudella 2016-2017
Naisten ryhmä kaudella 2016-2017

Susijengin aiheuttama korisbuumi on levinnyt nyt myös aikuisiin. Tule kokeilemaan, olisiko koripallo sinun uusi harrastuksesi!

LePy tarjoaa ohjattua koripallon harrastetoimintaa kaikille aloittaville ja aikaisemmin pelanneille naisille ja miehille. Harrastekorista järjestetään neljänä iltana viikossa. Valmennuksesta vastaavat LePyn ammattivalmentajat. Harjoituksissa opetetaan koripallon perustaitoja ja tietenkin pelataan. Osallistujien kuntotasolla ei ole merkitystä, sillä harjoituksissa kukin pystyy itse määrittelemään rasitustasonsa. Kunto myös kehittyy treenatessa.

Jokainen voi valita itselleen sopivan harjoitusmäärän. Hinta määräytyy harjoitusaktiivisuuden mukaan. Esimerkiksi kerran viikossa harrastamisen syksyn kausimaksu on 150 euroa.

Ohjattua aikuisten harrastetoimintaa järjestetään neljänä päivänä viikossa. Tiistain harjoitukset on pelkästään naisille. Keskiviikkoisin, torstaisin ja lauantaisin naiset ja miehet harjoittelevat yhdessä yhteisryhmässä.

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Toimi nopeasti, sillä ryhmät tulevat nopeasti täyteen. Toiminta käynnistyy 21.8. alkavalla viikolla.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: http://www.leppavaaranpyrinto.fi/aikuisten-harrastekoris/ tai marika.vilanen(at)lepy.fi.