Ajankohtaista

Kaksi pääkaupunkiseudun suurseuraa, LePy ja PuHu, yhdistivät vuosi sitten voimansa tyttökoripallossa. Vuoden toiminnassa ollut yhteistyöjoukkue, Ringside pelasi kaudella 2015 - 2016 A-tyttöjen SM-sarjaa ja saavutti nuorella joukkueellaan enemmän kuin kukaan osasi odottaa. Ensimmäinen vuosi on aina opettelemista, joten nuoren joukkueen menestystavoitteet ovat vasta edessä.
Kaipaavatko LePyn nettisivut mielestäsi uudistamista? Jos olet sitä mieltä, että uudistus tulee tarpeeseen, nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa!
LePyn C-tytöt matkasivat viime viikonloppuna Ouluun, ja C-pojat kohtasivat tämänkertaiset vastustajansa kotikentällään.
LePyssä toimii useita kymmeniä vapaaehtoisia vanhempia erilaisissa tehtävissä, jotkut kentällä ja toiset kentän ulkopuolella. Esittelemme nyt yhden näistä huipputyypeistä, jotka antavat aikaansa ja osaamistaan joka viikko junioreidemme hyväksi. Lähikuvassa C-poikien juoksu- ja fysiikkavalmentaja Johanna "Jonna" Gillberg.
Mikko Eloranta pelaa yhdettätoista kautta LePyn miesten joukkueessa. Hän ylitti juuri 2000 pisteen rajapyykin.
LePyn C-tytöt ja -pojat suunnistivat toisena SM-sarjaviikonloppunaan länteen: tytöt Forssaan ja pojat Kaarinaan.
Viime viikonloppuna Vantaalla pelatussa Ricoh-turnauksessa LePy oli mukana 9 joukkueella, jotka pelasivat 14 eri sarjassa 16:na eri joukkueena. Pelejä LePyn joukkueelle kertyi viikonlopun aikana kaikkiaan 67 kappaletta.
Uusi 9 - 12-vuotiaiden tyttöjen ryhmä aloittaa Jupperin koululla maanantaina 1.2.2016. Tervetuloa kokeilemaan korista!
Salon-turnauksessa tammikuun ensimmäisenä viikonloppuna LePy T04 taisi käydä läpi elämän koko tunneskaalan. Turnauksesta palattiin entistä vahvempana ja taistelutahtoisempana joukkueena!
RSS ATOM