Ajankohtaista

LePy:n B-tytöt pelaavat ensimmäisen SM-karsintakierroksen Lauttasaaren Yhteiskoululla 10.-11.9.
Joukkue etsii pelaajia, jotka ovat pelanneet koripalloa lähivuosina ja kaipaavat pelikentille. Ehkä olet muuttanut opintojesi perässä pääkaupunkiseudulle ja etsit joukkuetta?
LePy jatkaa hurjaa kasvuaan. Suomen suurimpana kasvuseurana ja Suomen neljänneksi suurimpana seurana myös ammattivalmentajien tarve on noussut. Jatkuvasti kasvavien ikäluokkien valmennukseen on hankittu lisää osaajia.
LePyn huippusuosittu aikuisten harrastekoris jatkuu taas syksyllä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki aloittavat tai vähän pelanneet naiset ja miehet.
LePy järjestää maksuttoman koriskoulun 15.-17.8. Lintumetsän koululla (Lintumetsäntie 10). Mukaan ovat tervetulleita kaikki koriksesta kiinnostuneet aloittavat tytöt ja pojat sekä aikuiset naiset ja miehet. Koriskouluun voi osallistua yhtenä päivänä tai vaikka kaikkina kolmena päivänä.
Suomen Koripalloliito ja Valo ry ovat vahvistaneet LePyn Sinettiseurastatuksen. LePystä tuli toinen uusien kriteerien mukaisesti Sinetin saanut koripalloseura Suomessa. Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja haluavat kehittää omaa toimintaansa. Sinettiseurat ovat lajiensa ja paikkakuntansa parhaita lasten ja nuorten urheilun toiminnan toteuttajia. Koripalloliiton jäsenseuroista 13 on sinettiseuroja. LePylle myönnettiin Sinettiseurastatus 26.11.2011. Säilyttääkseen Sinettiseurastatuksen Sinettiseurat auditoidaan kolmen vuoden välein. LePy läpäisi Sinettiseura-auditoinnin 11.5.2016.
Leppävaaran Pyrinnön kevätkokouksessa 23.5.2016 valittiin seuralle hallitus sekä vahvistettiin seuran talousarvio ja toimintasuunnitelma.
Viikonloppuna 13.-15.5. pelattiin Tallinnassa Tallin Nord Cup. LePyltä matkaan lähti kuusi joukkuetta. Takasin tultiin kulta- ja pronssimitalin kera.
RSS ATOM