Ajankohtaista

LePy Shop on auki keväällä vielä kahdesti.
Vaikeuksien kautta kohtuulliseen lopputulokseen: näin voisi LePyn miesten joukkueen suoritusta kaudella 2015 – 2016 kai parhaiten kuvailla yhdellä lauseella.
LePyn toiminta jatkaa kasvuaan. Runsas pelaajamäärä mahdollistaa kahden tason eli kilpa- ja harrastetoiminnan toteuttamisen A-, B- ja C-ikäluokissa. Kahden tason toiminnan tavoitteena on mahdollistaa nuorten harrastuksen jatkuminen oman motivaatiotason mukaisessa toiminnassa. Toiminnan jakaminen on vähentänyt lopettamisia, ja erityisesti harrastepelaajien määrä on kasvanut. Kilpatoiminnassa taas näkyy tavoitteellisesti harjoittelevien pelaajien motivaation kasvaminen, kun ympärillä on ollut muita tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneita pelaajia.
LePy järjestää maksuttoman toimitsijakoulutuksen kaikille halukkaille. Ensimmäisen tunnin aikana käydään läpi pöytäkirjan pitämistä. Toinen tunti ajanottoa ja heittokelloa.
Kaksi pääkaupunkiseudun suurseuraa, LePy ja PuHu, yhdistivät vuosi sitten voimansa tyttökoripallossa. Vuoden toiminnassa ollut yhteistyöjoukkue, Ringside pelasi kaudella 2015 - 2016 A-tyttöjen SM-sarjaa ja saavutti nuorella joukkueellaan enemmän kuin kukaan osasi odottaa. Ensimmäinen vuosi on aina opettelemista, joten nuoren joukkueen menestystavoitteet ovat vasta edessä.
Kaipaavatko LePyn nettisivut mielestäsi uudistamista? Jos olet sitä mieltä, että uudistus tulee tarpeeseen, nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa!
LePyn C-tytöt matkasivat viime viikonloppuna Ouluun, ja C-pojat kohtasivat tämänkertaiset vastustajansa kotikentällään.
LePyssä toimii useita kymmeniä vapaaehtoisia vanhempia erilaisissa tehtävissä, jotkut kentällä ja toiset kentän ulkopuolella. Esittelemme nyt yhden näistä huipputyypeistä, jotka antavat aikaansa ja osaamistaan joka viikko junioreidemme hyväksi. Lähikuvassa C-poikien juoksu- ja fysiikkavalmentaja Johanna "Jonna" Gillberg.
Mikko Eloranta pelaa yhdettätoista kautta LePyn miesten joukkueessa. Hän ylitti juuri 2000 pisteen rajapyykin.
LePyn C-tytöt ja -pojat suunnistivat toisena SM-sarjaviikonloppunaan länteen: tytöt Forssaan ja pojat Kaarinaan.
RSS ATOM