Ajankohtaista

Viime viikonloppuna Vantaalla pelatussa Ricoh-turnauksessa LePy oli mukana 9 joukkueella, jotka pelasivat 14 eri sarjassa 16:na eri joukkueena. Pelejä LePyn joukkueelle kertyi viikonlopun aikana kaikkiaan 67 kappaletta.
Uusi 9 - 12-vuotiaiden tyttöjen ryhmä aloittaa Jupperin koululla maanantaina 1.2.2016. Tervetuloa kokeilemaan korista!
Salon-turnauksessa tammikuun ensimmäisenä viikonloppuna LePy T04 taisi käydä läpi elämän koko tunneskaalan. Turnauksesta palattiin entistä vahvempana ja taistelutahtoisempana joukkueena!
LePy on kasvanut Suomen kolmanneksi suurimmaksi seuraksi ja kasvu sen kuin jatkuu. Uusien valmentajien saaminen mukaan on ensiarvoisen tärkeää. Haluatko sinä mukaan LePyn valmennustiimiin?
C-poikien projektin yksi välietappi koettiin sunnuntaina Malmin palloiluhallilla, kun joukkue pelasi ensimmäiset ottelunsa SM-sarjassa. Heti ensimmäisenä päivänä olivat vastassa koviksi tiedetyt HNMKY ja Tapiolan Hongan ykkösjoukkue. Kummatkin joukkueet ovat potentiaalisia SM-lopputurnausjengejä.
Kevätkaudella 2016 kaksi LePyn juniorijoukkuetta sekä LePyn ja PuHun yhteistyöjoukkue Ringside pelaavat C-tyttöjen, C-poikien ja A-tyttöjen SM-sarjoissa. Kevään mittaan on ainutlaatuinen mahdollisuus kannustaa joukkueitamme Leppävaarassa ja sen lähistöllä!
LePyn C-tytöt pelaavat keväällä 2016 ikäluokkansa SM-sarjaa. Otteluohjelma on nyt julkaistu.
Joulu tulla jollottaa, ja miesten joukkueen syyskausi kolmosdivarissa on sopivasti paketissa.
LePyn kahdeksalla aikuisten joukkueella sekä 17:lla juniorijoukkueella ja LePyn ja PuHun yhteistyöjoukkue Ringsidella on takanaan pelien ja treenien täyttämä syksy.
RSS ATOM