Ajankohtaista

LePy tarjoaa ohjattua koripallon harrastetoimintaa kaikille aloittaville ja aikaisemmin pelanneille naisille ja miehille Espoossa. Harrastekorista järjestetään kolmena päivänä viikossa. Harjoituksissa opetetaan koripallon perustaitoja ja tietenkin pelataan.
LePy järjestää alle kouluikäisille vanhempi-lapsikorista lauantaisin Lintulaakson koululla sekä maanantaisin ja perjantaisin Liikkari-toimintaa kahdella koululla.
LePyn C-tytöt ovat varmistaneet paikkansa keväällä 2016 pelattavassa C-tyttöjen SM-sarjassa. Tämä on kolmas peräkkäinen kausi, kun LePyn C-tyttöjoukkue pelaa SM-sarjaa.
LePyn puheenjohtaja Kimmo Järvinen on valittu Suomen Koripalloliiton hallitukseen, ja LePyn Anssi Lauha nousee Koripalloliiton liittovaltuustoon.
LePyn C-poikien joukkue on varmistanut paikkansa kevään 2016 SM-sarjassa, kun vielä yksi karsintaottelu on jäljellä.
LePyn C-poikien joukkueenjohtaja Tero Mäkelä on palkittu juniorityön sankarina. O’Learys Sellon avajaisissa 5.11. julkaistiin Local hero -kunniaseinä, johon myös Teron kuva lisättiin. Palkinnon jakoi O’Learys ketjun perustaja Jonas Reinholdsson.
Leppävaaran Pyrintö ry:n jäsenet kutsutaan sääntömääräiseen syyskokoukseen maanantaina 23.11.2015 kello 18.00 Leppävaaran liikuntahallin kahvioon. Kaikki 15 vuotta täyttäneet kauden 2015 - 2016 kausimaksun ensimmäiset erät maksaneet Leppävaaran Pyrinnön jäsenet ovat tervetulleet kokoukseen.
LePy järjestää koulutusta valmentajille ja joukkueen taustaryhmille. Koulutuksen aiheena traumaperäiset vammat, ensiapu, hoito & kuntoutus.
RSS ATOM