Ajankohtaista

LePyn puheenjohtaja Kimmo Järvinen on valittu Suomen Koripalloliiton hallitukseen, ja LePyn Anssi Lauha nousee Koripalloliiton liittovaltuustoon.
LePyn C-poikien joukkue on varmistanut paikkansa kevään 2016 SM-sarjassa, kun vielä yksi karsintaottelu on jäljellä.
LePyn C-poikien joukkueenjohtaja Tero Mäkelä on palkittu juniorityön sankarina. O’Learys Sellon avajaisissa 5.11. julkaistiin Local hero -kunniaseinä, johon myös Teron kuva lisättiin. Palkinnon jakoi O’Learys ketjun perustaja Jonas Reinholdsson.
Leppävaaran Pyrintö ry:n jäsenet kutsutaan sääntömääräiseen syyskokoukseen maanantaina 23.11.2015 kello 18.00 Leppävaaran liikuntahallin kahvioon. Kaikki 15 vuotta täyttäneet kauden 2015 - 2016 kausimaksun ensimmäiset erät maksaneet Leppävaaran Pyrinnön jäsenet ovat tervetulleet kokoukseen.
LePy järjestää koulutusta valmentajille ja joukkueen taustaryhmille. Koulutuksen aiheena traumaperäiset vammat, ensiapu, hoito & kuntoutus.
Tytöt 2005 -joukkueen valmennustiimiksi on valittu Tommi Hytönen apunaan Kimmo Hanhinen ja Juha Dahlström. Valmennustiimissä mukana jatkavat myös Lauri Parikka ja Ben Sutton. Toiminta jatkuu keskeytyksettä.
LePyn C-poikien kilparyhmän valmentajiksi on valittu Jussi Syrjänen ja Jarkko Pokkinen. A-poikien valmennustiimissä jatkavat Jussi Kilpelä ja Kasper Kepsu.
RSS ATOM