Ajankohtaista

LePyn ja PuHun A-tyttöjen yhteistyöjoukkue Ringside osallistui viikonloppuna EHBT-turnauksen kilpasarjaan. Ensimmäiset pelit sujuivat mallikkaasti, ja turnauksesta tuotiin hopeaa.
Harrastekorista järjestetään kaksi kertaa viikossa. Harjoituksissa opetetaan koripallon perustaitoja ja tietenkin pelataan. Osallistujien kuntotasolla ei ole merkitystä, sillä harjoituksissa kukin pystyy itse määrittelemään rasitustason. Kunto myös kehittyy treenatessa.
Pikkusudet-koriskoulu 2015 jälleen Leppävaarassa, Lintumetsän koululla 17. - 20.8.2015
Keväällä startanneen PuHun ja LePyn yhteisen A-tyttöjoukkueen, Ringsiden, valmennus on saanut merkittävän vahvistuksen: Jarkko Pokkinen on sopinut joukkueen valmentamisesta kaudella 2015 - 2016.
LePyllä on ollut laajaa mentor-toimintaa kaudella 2014 - 2015. Juha Dahlström, Riku Punkkinen, Eero Saarinen ja Jussi Syrjänen ovat toimineet usean valmentajan mentoreina, ja tulokset ovat hyviä. Valmentajat ovat saaneet tukea, sparrausta ja ohjausta oman toimintansa kehittämiseen. Mentorointi on mahdollistanut luottamuksellisen keskustelukumppanuuden, joka luo valmentajana kehittymiseen aivan uuden tason. Samalla pelaajat ovat selvästi hyötyneet toisen valmentajan opeista.
LePy on kolminkertaistanut jäsenmääränsä viimeisten viiden vuoden aikana. Kasvua on tapahtunut erityisesti tyttöpuolella. Pelaajamäärän kasvun myötä meille on syntynyt tarve ja mahdollisuus tarjota entistä laadukkaampaa ja kohdennetumpaa toimintaa vanhemmissa junioreissa.
LePyn kevätjuhlaa vietettiin tänään Leppävaaran liikuntahallilla perinteisin menoin. Juhlassa palkittiin tuttuun tapaan kauden parhaat pelaajat, valmentajat ja toimihenkilöt.
LePyn ja PuHun yhteistyöjoukkue Ringside aloitti toimintansa 12.5.2015 avoimilla harjoituksilla. Paikalle saapui 30 motivoitunutta tyttöpelaajaa.
Leppävaaran Pyrintö ja Leppävaaran koulu käynnistävät syksyllä 2015 koripallon aamuvalmennuksen yläkouluikäisille nuorille. Aamuvalmennus on loistava lisä iltaisin tapahtuvan seuravalmennuksen tueksi.
Kaksi pääkaupunkiseudun seuraa, LePy ja PuHu, yhdistää voimansa tyttökoripallossa. Uusi yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden huippuvalmennukseen.
RSS ATOM