Ajankohtaista

LePyn 02-tytöt ja pojat osallistuivat Lampe Challenge –turnaukseen kolmella joukkueella, yksi tyttöjen ja kaksi poikien sarjoissa. Kotiin tuotiin hienosti pronssimitalit, neljäs ja viides sija.
Kaudella 2013 - 2014 LePy liikutti viikoittain noin tuhatta espoolaista. Seuralla oli 18 junioreiden ja 12 aikuisten joukkuetta, 5 lasten liikkariryhmää, 2 vanhempi-lapsi -korisryhmää sekä 2 kouluilla toimivaa koriskerhoa. Suomen Koripalloliiton Eteläisen alueen sarjoissa LePyllä oli 15 juniorijoukkuetta, jotka pelasivat 27:ssa eri Eteläisen alueen sarjassa. Viidessä sarjassa päästiin Final Foureihin. Aikuisjoukkueista alueen sarjoissa pelasi 3 naisten ja 5 miesten joukkuetta.
LePyn koripalloisät ja hallituksen jäsenet Rami Talme ja Tom Lassila perheineen haluavat sponsoroida LePy A-junioreita ja valmentajia kesällä 2014 kattavalla kuntokeskussopimuksella.
LePyn kauden päättäjäisiä vietettiin perjantaina 16.5.2014 iloisissa tunnelmissa. Juhlassa palkittiin kauden parhaat pelaajat, valmentajat ja joukkueenjohtaja sekä muistettiin erityispalkinnoin seuran toimihenkilöitä.
Valmentajatilanne kaudelle 2014 - 2015 näyttää loistavalta. Pääosa päävalmentajista jatkaa, mutta paluumuuttajiakin löytyy. Muun muassa Joonas Saariniemi palaa LePyyn – tällä kertaa A-poikien valmentajaksi. Toivotamme Joonaksen tervetulleeksi takaisin!
T04 kävi viime viikonloppuna Turussa ottamassa kaksoisvoiton.
Tervetuloa LePyn perinteiseen kevätjuhlaan leppävaaran hallille perjantaina 16.5. kello 18 - 20!
Kausi 2013 - 2014 on päättymässä. Pääosa harjoituskouluista sulkee ovensa perjantaina 9.5., ja samalla talvikauden harjoitusvuorot päättyvät. Tämän jälkeen LePyllä on vuoroja Lintumetsän koululla ja Leppävaaran liikuntahallilla. Kesän leireille voi ilmoittautua vielä 14.5. asti!
Ilmoittautuminen LePyn huippusuosittuun alle kouluikäisten toimintaan syksyksi on avattu. Ole nopea, jotta pääset mukaan.
LePyn kevätkokouksessa 14.4.2014 valittiin seuralle hallitus kaudelle 2014 - 2015 sekä vahvistettiin seuran talousarvio ja toimintasuunnitelma.
RSS ATOM