Ajankohtaista

LePyn kauden päättäjäisiä vietettiin perjantaina 16.5.2014 iloisissa tunnelmissa. Juhlassa palkittiin kauden parhaat pelaajat, valmentajat ja joukkueenjohtaja sekä muistettiin erityispalkinnoin seuran toimihenkilöitä.
Valmentajatilanne kaudelle 2014 - 2015 näyttää loistavalta. Pääosa päävalmentajista jatkaa, mutta paluumuuttajiakin löytyy. Muun muassa Joonas Saariniemi palaa LePyyn – tällä kertaa A-poikien valmentajaksi. Toivotamme Joonaksen tervetulleeksi takaisin!
T04 kävi viime viikonloppuna Turussa ottamassa kaksoisvoiton.
Tervetuloa LePyn perinteiseen kevätjuhlaan leppävaaran hallille perjantaina 16.5. kello 18 - 20!
Kausi 2013 - 2014 on päättymässä. Pääosa harjoituskouluista sulkee ovensa perjantaina 9.5., ja samalla talvikauden harjoitusvuorot päättyvät. Tämän jälkeen LePyllä on vuoroja Lintumetsän koululla ja Leppävaaran liikuntahallilla. Kesän leireille voi ilmoittautua vielä 14.5. asti!
Ilmoittautuminen LePyn huippusuosittuun alle kouluikäisten toimintaan syksyksi on avattu. Ole nopea, jotta pääset mukaan.
LePyn kevätkokouksessa 14.4.2014 valittiin seuralle hallitus kaudelle 2014 - 2015 sekä vahvistettiin seuran talousarvio ja toimintasuunnitelma.
Kausi alkaa olla lopuillaan, mutta vielä huhtikuussa pelataan useita kotiotteluita Leppävaaran hallilla. Tervetuloa kannustamaan!
Espoon Järjestöjen Yhteisö ry on palkinnut LePyn joukkuejohtajat ja rahastonhoitajat arvokkaasta vapaaehtoistyöstä.
RSS ATOM