Ajankohtaista

Valtakunnallinen I divisioona alkaa LePyn A-tyttöjen osalta lauantaina 12.10. Ensimmäinen ottelu on kotiottelu Leppävaaran hallilla. Tervetuloa!
Valtakunnallisissa sarjoissa on pidettävä koneellista tilastoa ottelutapahtumista. LePy opettaa virallista ottelutilastointia lauantaina 5.10. klo 15.30 - 19.
LePyn A-tytöt pääsivät täksi kaudeksi nuorten valtakunnalliseen sarjaan. Valtakunnallisissa sarjoissa on pidettävä koneellista tilastoa ottelutapahtumista. Tilastoitavia tapahtumia ovat muun muassa heitot, levypallot, riistot, menetykset, torjunnat ja syötöt. Nyt etsitään 2-4 asiasta innostunutta henkilöä kyseiseen tehtävään. Voit olla entinen peluri, pelaajan vanhempi, innostunut korisfani tai LePyn oma juniori (A- tai B-ikäinen), niin me etsimme juuri sinua.
Ensimmäisten korisseurojen joukossa Suomessa jollei peräti ensimmäisenä LePy alkaa tarjota korista 3 - 12 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ilmoittautuminen on nyt avattu!
LePy järjesti kesän aikana perinteisen Kori 2000 -kilpailun sekä heitti pelaajille uuden Kymppikerho-haasteen.
LePyn A-tytöt pelasivat tiensä valtakunnalliseen I divisioonaan. Edellisen kerran LePyn tyttöjoukkue pelasi valtakunnallista sarjaa kaudella 2003 - 2004!
Leppävaaran hallilla pelattiin viime viikonloppuna jo neljäs LePyn mikroturnaus, suurin koskaan pidetty ja kaikkien mukanaolleiden mielestä myös paras.
LePyn A-tyttöjoukkue osallistuu tänä viikonloppuna SM-karsintojen toiselle kierrokselle Tapiolassa. Kaikki kannustamaan tytöt valtakunnalliseen sarjaan!
LePyn A-pojat osallistuivat viime viikonloppuna SM-karsintojen toiselle kierrokselle Turussa. Viiden joukkueen turnauksesta kaksi parasta pääsivät SM-sarjaan sekä kolmas ja neljäs valtakunnalliseen I divisioonaan.
RSS ATOM