Ajankohtaista

Jo toinen LePyn joukkue pääsi tällä kaudella valtakunnalliseen sarjaan.
LePyn B-tytöt kutsuvat kaikki LePyläiset viettämään LePyn perinteistä joulujuhlaa Leppävaaran liikuntahallille perjantaina 13.12.2013 klo 18.00 – 20.00.
Viikonloppuna 16. – 17.11.2013 Leppävaarassa pelattiin kaikkien aikojen ensimmäinen LePyn MiniBasket-turnaus. Turnauksessa oli kahdeksan sarjaa 2002- ja 2003-ikäluokille. Joukkueita turnaukseen osallistui 32 – kauimmaiset aina Turusta, Kaarinasta ja Raumalta asti.
LePyn T04 alkaa olla jo kokenut turnausjoukkue. Viime viikonloppuna tytöt osallistuivat Kouvot-turnaukseen.
Koulut eivät ole harjoituskäytössä pyhäinpäivän eivätkä itsenäisyyspäivän aikaan.
Valtakunnallinen I divisioona alkaa LePyn A-tyttöjen osalta lauantaina 12.10. Ensimmäinen ottelu on kotiottelu Leppävaaran hallilla. Tervetuloa!
Valtakunnallisissa sarjoissa on pidettävä koneellista tilastoa ottelutapahtumista. LePy opettaa virallista ottelutilastointia lauantaina 5.10. klo 15.30 - 19.
LePyn A-tytöt pääsivät täksi kaudeksi nuorten valtakunnalliseen sarjaan. Valtakunnallisissa sarjoissa on pidettävä koneellista tilastoa ottelutapahtumista. Tilastoitavia tapahtumia ovat muun muassa heitot, levypallot, riistot, menetykset, torjunnat ja syötöt. Nyt etsitään 2-4 asiasta innostunutta henkilöä kyseiseen tehtävään. Voit olla entinen peluri, pelaajan vanhempi, innostunut korisfani tai LePyn oma juniori (A- tai B-ikäinen), niin me etsimme juuri sinua.
Ensimmäisten korisseurojen joukossa Suomessa jollei peräti ensimmäisenä LePy alkaa tarjota korista 3 - 12 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ilmoittautuminen on nyt avattu!
RSS ATOM