Ajankohtaista

LePyn A-tytöt pääsivät täksi kaudeksi nuorten valtakunnalliseen sarjaan. Valtakunnallisissa sarjoissa on pidettävä koneellista tilastoa ottelutapahtumista. Tilastoitavia tapahtumia ovat muun muassa heitot, levypallot, riistot, menetykset, torjunnat ja syötöt. Nyt etsitään 2-4 asiasta innostunutta henkilöä kyseiseen tehtävään. Voit olla entinen peluri, pelaajan vanhempi, innostunut korisfani tai LePyn oma juniori (A- tai B-ikäinen), niin me etsimme juuri sinua.
Ensimmäisten korisseurojen joukossa Suomessa jollei peräti ensimmäisenä LePy alkaa tarjota korista 3 - 12 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ilmoittautuminen on nyt avattu!
LePy järjesti kesän aikana perinteisen Kori 2000 -kilpailun sekä heitti pelaajille uuden Kymppikerho-haasteen.
LePyn A-tytöt pelasivat tiensä valtakunnalliseen I divisioonaan. Edellisen kerran LePyn tyttöjoukkue pelasi valtakunnallista sarjaa kaudella 2003 - 2004!
Leppävaaran hallilla pelattiin viime viikonloppuna jo neljäs LePyn mikroturnaus, suurin koskaan pidetty ja kaikkien mukanaolleiden mielestä myös paras.
LePyn A-tyttöjoukkue osallistuu tänä viikonloppuna SM-karsintojen toiselle kierrokselle Tapiolassa. Kaikki kannustamaan tytöt valtakunnalliseen sarjaan!
LePyn A-pojat osallistuivat viime viikonloppuna SM-karsintojen toiselle kierrokselle Turussa. Viiden joukkueen turnauksesta kaksi parasta pääsivät SM-sarjaan sekä kolmas ja neljäs valtakunnalliseen I divisioonaan.
Toistavatko LePyn A-pojat Koperin ihmeen Turussa? Kyllä!
Kaikki LePyn joukkueet ja toimihenkilöt kuvataan ke 2.10.2013 Postipuun koululla.
EHBT:n C-tyttöikäluokissa LePyllä oli kaikkiaan 5 joukkuetta. Tytöt 2000 pelasivat ikäluokassaan kahdella joukkueella: Tiikerit T00-kilpasarjassa ja Kengurut Fun-sarjassa. LePyn T01 ja T02 osallistuivat Tytöt 2001:n kilpasarjaan. Lisäksi T01 osallistui ikäluokkansa fun-sarjaan.
RSS ATOM