Ajankohtaista

-kolkilla kolkiksi-
Ilahduttavan moni Leppävaaran Pyrinnön joukkue on selvittänyt tiensä huhtikuun aluefinaaleihin. Mukana ovat ainakin I divarissa pelaavat A-pojat, III divarin B-pojat sekä minitytöt 2000 I ja II divarissa ja minitytöt 2001 I divarissa. Muutamassa sarjassa tilanne on vielä auki.
LePyn A-poikien pelit ovat sujuneet hienosti: sekä I että II divisioonassa kolmansina. Nyt edessä on taistelu lopputurnaukseen pääsystä.
Ewokit osallistuivat Perniössä sekä mikropoikien kilpa- että reservisarjaan. Tuloksena oli hienosti pronssia ja neljäs sija!
Koulut ovat pääsiäisenä kiinni kiirastorstaista pääsiäismaanantaihin. Myös vappuna koulut ovat kiinni. Leppävaaran liikuntahalli on kiinni pitkäperjantaista 6.4. pääsiäismaanantaihin 9.4. sekä vappuaattona ja vapunpäivänä.
Ensi viikonloppuna pelataan Perniössä taas OP-Pikkujättiturnaus. LePystä on tänä vuonna mukana minityttö- ja mikropoikajoukkueita kaikkiaan 5 kappaletta.
Ilmoittautuminen LePyn perinteiseen mikroturnaukseen on nyt avattu! Kaikki 03- ja 04-joukkueet mukaan! Jokaiseen sarjaan mahtuu 5 joukkuetta.
Koulut ovat kiinni hiihtolomaviikolla eli 20. - 24.2. Viikonloppuna ennen hiihtolomaa ja sen jälkeen koulut ovat auki. Leppävaaran liikuntahalli on hiihtolomaviikolla käytössä normaalisti.
RSS ATOM