Ajankohtaista

LePy järjestää maksuttoman toimitsijakurssin kaikille kiinnostuneille. Mukaan tarvitset kynän ja halun oppia. Toimitsijakurssilla käymme läpi pöytäkirjanpitämistä, ajanottoa sekä hyökkäysajan pitämistä. Homman oppii jokainen, joka osallistuu kurssille. 
LePy tarjoaa ohjattua koripallon harrastetoimintaa kaikille aloittaville ja aikaisemmin pelanneille naisille ja miehille. Ohjaajina toimivat LePyn ammattivalmentajat.
LePyn huippusuosittujen alle kouluikäisten ryhmien syksyn 2018 ilmoittautuminen on avattu. Mikäli haluat lapsesi mukaan laadukkaaseen toimintaan, kannattaa toimia nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.
LePyn perinteinen kevätjuhla järjestetään torstaina 17.5. klo 18-20 Leppävaaran liikuntahallilla. Ohjelmassa on joukkueiden välisiä kisailuita, palkitsemisia, B-poikien järjestämä buffa ja tietenkin LePy Shop. Mukaan ovat tervetulleita kaikki LePyläiset sekä kaikkien ystävät ja perheet.
Ringside on LePyn ja PuHu Junioreiden yhteistyöjoukkue, joka pelaa naisten 1. divisioonaa sekä 17- ja 19-vuotiaiden valtakunnallista sarjaa. Ringsiden valmennustiimissä jatkavat Jussi Syrjänen ja Nigel Moore. Valmennustiimiä täydennetään kesän aikana.
LePyn sääntömääräinen kevätkokous pidettiin maanantaina 7.5. Kokouksessa hyväksyttiin seuraavan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Lisäksi valittiin erovuoroisten tilalle hallituksen jäsenet seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi.
RSS ATOM