Ajankohtaista

LePy ja EBT ovat sopineet yhteistyöstä poikien 2002 ja 2003 ikäluokissa. Tavoitteena on taata hyvät valmennus- ja harjoitusmahdollisuudet eteenpäin pyrkiville poikajunioreille. Yhteistyöjoukkueen nimi on Westside.
LePyn kasvatti Sara Bejedi on nimetty Susiladies maajoukkueeseen.
LePy hakee reippaita ja luotettavia nuoria kesäleirille ryhmänohjaajiksi. Ryhmänohjaajalta vaaditaan täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta ja esimerkillisyyttä. Ryhmänohjaajana toimiminen on myös loistava mahdollisuus kartuttaa työkokemusta sekä testata omia ohjaajakykyjään.
LePyn huippusuosittu kesäleiri School's Out Camp on taas täällä. Ilmoittautuminen on nyt auki!
Susijengin aiheuttama korisbuumi on levinnyt nyt myös aikuisiin. Tule kokeilemaan, olisiko koripallo sinun uusi harrastuksesi!
Kolmosdivarissa pelaavan miesten joukkueen syyskausi on nyt paketissa. Seuraava kotipeli pelataan sunnuntaina 7.1. Leppävaaran liikuntahallilla klo 16.15.
LePyn perinteinen joulujuhla järjestetään torstaina 14.12. klo 18-19.30 Leppävaaran Urheiluhallilla. Kutsumme kaikki seuran jäsenet perheineen ja ystävineen mukaan juhlimaan!
LePy järjestää maksuttoman koriskoulun keskiviikkona 3.1.2017 Lintumetsän koululla (Lintumetsäntie 10). Mukaan ovat tervetulleita kaikki koriksesta kiinnostuneet aloittavat tytöt ja pojat sekä aikuiset naiset ja miehet. Koriskoulun jälkeen kaikki halukkaat voivat siirtyä omaan ikäluokkajoukkueeseensa.
RSS ATOM