Ajankohtaista

Leppävaaran Pyrinnön kevätjuhlaa vietettiin 11.5. Leppävaaran liikuntahallilla. Juhlassa palkittiin kauden parhaat juniorit ja valmentaja sekä muutama aikuispelaaja sekä julkistettiin Vuoden LePyläisen nimi.
Leppävaaran Pyrintö tarjoaa kesällä maksutonta koriksen alkeisopetusta lapsille ja nuorille. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita - kaikki mukaan kokeilemaan! Koris on kivaa!
LePyn perinteinen kevätjuhla järjestetään jälleen Leppävaaran hallilla. Kaikki mukaan liikkarilaisista Ladyihin!
LePyn P97 matkaa viikonloppuna kahdella joukkueella Tampereen NMKY-turnaukseen.
LePyn B-tytöt osallistuivat pääsiäisen alla kahdella joukkueella Barcelonan lähellä Malgrat de Marissa pelattuun turnaukseen. Nimillä LePy Orange ja LePy White esiintyneet joukkueet menestyivät turnauksessa mainiosti: LePy White oli lopputuloksissa viides, ja LePy Orange voitti koko 16-vuotiaiden tyttöjen sarjan!
P99 Oranssi -joukkue osallistui pääsiäistä edeltävänä viikonloppuna Eteläisen alueen aluefinaaleihin eli final fouriin. Pelit pelattiin lauantaina ja sunnuntaina 16. - 17.4.
Lauantaina 16.4. LePyn P02 Ewokit pelasivat P02 I divisioonan lopputurnauksessa Honkahallissa. Pronssia tuli: "jee, jee, jee" ja upea päätös kaudelle !
Leppävaaran Pyrintö järjestää A-poikien try out-leirin Leppävaaran liikuntahallilla 2. ja 4.5. Mukaan ovat tervetulleita kaikki A-poikaikäiset (s. 1993-1995), jotka ovat kiinnostuneita harjoittelemisesta ja pelaamisesta Leppävaaran Pyrinnössä kaudella 2011-2012.
Kolme LePyn poikajoukkuetta on selvittänyt tiensä viikonloppuna pelattaviin ykkösdivisioonien alufinaaleihin: P99 Oranssi, P00 ja LePy Ewokit P02.
RSS ATOM