Ajankohtaista

LePy ottaa merkittävän askeleen toiminnan kehittämiseksi. Tulevalla kaudella LePyssä on viisi päätoimista valmentajaa. Niko Kirjonen, Sander Stahl ja Jussi Syrjänen jatkavat seurassa. Uusin tulokas on Lahdesta pääkaupunkiseudulle muuttava Arttu Tammi. Lisäksi Nigel Moore jatkaa LePyssä, nyt päätoimisena valmentajana.
Westside on LePyn ja EBT:n yhteistyöjoukkue, jonka tavoitteena on taata hyvät valmennus- ja harjoitusmahdollisuudet eteenpäin pyrkiville poikajunioreille ikäluokissa 2000-2003. Yhteistyöllä saadaan kilpatavoitteiset poikapelaajat harjoittelemaan yhdessä laadukkaassa valmennuksessa. Pelaajamäärä mahdollistaa myös kaksi harjoitusryhmää, joten kaikilla halukkailla tavoitteellisesta toiminnasta kiinnostuneilla pojilla on mahdollisuus olla mukana. Molemmilla seuroilla on edelleen omat harrastejoukkueet A- ja B-ikäluokissa.
LePyn miesten joukkue säilytti paikkansa eteläisen alueen 3. divarissa.
LePy järjestää aikuisten harrastekoripalloturnauksen Leppävaarassa ja tarvittaessa Karakalliossa sunnuntaina 29.4.2018. Turnaus on tarkoitettu nais- ja miespelaajille, jotka eivät pelaa ja harjoittele kilpatavoitteisesti.
myClubiin tehdään torstaina 22.3.2018 päivitys, jonka seurauksena nykyiset käyttäjätunnukset ja salasanat lakkaavaat toimimasta.
Sinettiseura -merkin saaneet seurat muuttuvat uuden laatuohjelman myötä Olympiakomitean Tähtiseuroiksi.
Loistavat olosuhteet, rehtiä voiton taistelua, hymyä, hikeä ja suuria tunteita, urheilujuhlan tuntua, tunnelma katossa, mieletön fiilis. Niistä on LePyn Pikkusudet-turnaus tehty!
Nyt jos koskaan on aika aloittaa koripallo! LePyssä aloittaminen on helppoa. Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen: marika.vilanen@lepy.fi ja tule kokeilemaan kerran maksutta. Jos innostut, maksat vain 100 euroa koko loppukeväästä! Tarjous koskee kaikkia uusia harrastajia. Lisätietoja: www.lepy.fi tai marika.vilanen@lepy.fi
LePy lähtee mukaan Espoon kaupungin liikuntapalveluiden U6 (uusiks) –toimintaan. U6 -toiminta tarjoaa harrastuksen niille, jotka ovat syystä tai toisesta vaihtamassa vanhan harrastuksen uuteen tai aloittamassa kokonaan uuden harrastuksen. U6 -toiminnassa voit harrastaa leppoisalla otteella, harrastamisen ilosta – täysin maksutta.
RSS ATOM