Ajankohtaista

Seuran valokuvaustilaisuus järjestetään Lintumetsän koululla keskiviikkona 3.10.2018 klo 16 ja 22 välillä. Joukkueen koosta riippuen joukkueilla on 10-15 minuutin kuvausaika. Paikalle viimeistään 10 minuuttia ennen, jotta ehditte laittaa kaikki kuvauskuntoon.
LePy järjestää maksuttoman toimitsijakurssin kaikille kiinnostuneille. Mukaan tarvitset kynän ja halun oppia. Toimitsijakurssilla käymme läpi pöytäkirjanpitämistä, ajanottoa sekä hyökkäysajan pitämistä. Homman oppii jokainen, joka osallistuu kurssille. 
LePy tarjoaa ohjattua koripallon harrastetoimintaa kaikille aloittaville ja aikaisemmin pelanneille naisille ja miehille. Ohjaajina toimivat LePyn ammattivalmentajat.
LePyn huippusuosittujen alle kouluikäisten ryhmien syksyn 2018 ilmoittautuminen on avattu. Mikäli haluat lapsesi mukaan laadukkaaseen toimintaan, kannattaa toimia nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.
LePyn perinteinen kevätjuhla järjestetään torstaina 17.5. klo 18-20 Leppävaaran liikuntahallilla. Ohjelmassa on joukkueiden välisiä kisailuita, palkitsemisia, B-poikien järjestämä buffa ja tietenkin LePy Shop. Mukaan ovat tervetulleita kaikki LePyläiset sekä kaikkien ystävät ja perheet.
RSS ATOM