Ajankohtaista

LePy goes FB (3.6.2010)
LePy löytyy nyt myös Facebookista
LePyn 19.5. pidetystä kevätjuhlasta löytyy nyt kuvia jäsensivuilta.
Sykin katukoristapahtuma tarjosi myös LePyn joukkueille unohtumattomia koriselämyksiä: osa otteluista pelattiin rankkasateessa - mutta hauskaa oli!
LePy haluaa kehittää tomintaansa vieläkin paremmaksi ja kuunnella pelaajien, heidän vanhempiensa sekä jojojen, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden mielipiteitä. Kysely on avoin kaikille LePyn jäsenille ja löytyy jäsensivuilta.
LePy on saanut 2000 euroa ESLUn tukea seuratoiminnan kehittämiseen. Tavoitteena on päästä Sinettiseuraksi vuoden 2010 loppuun mennessä.
11 joukkuetta LePystä osallistuu ensi lauantain katukoristurnaukseen SYKissä Etelä-Haagassa.
Suomen Koripalloliitto on julkistanut tämän vuoden All Star -leirivalinnat. LePystä valittiin tällä kertaa leireille 5 tyttöä ja 3 poikaa.
LePyn T99-02 -joukkueet treenaavat kesäkaudella torstai-iltaisin Leppävaaran urheilupuistossa. Kaikki koripallosta kiinnostuneet 1999 - 2002 syntyneet tytöt ovat tervetulleita mukaan!
LePy haluaa kehittää tomintaansa vieläkin paremmaksi ja kuunnella pelaajien, heidän vanhempiensa sekä jojojen, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden mielipiteitä.
LePyn perinteinen kevätjuhla vietettiin kesäisissä tunnelmissa 19.5.2010. Juhlassa nähtiin hauskoja kilpailuja ja kaksi näytösottelua sekä palkittiin kauden parhaat juniorit ja muita LePyläisiä. Jojoja muistettiin nimipainatetuin LePy-teepaidoin - ne jojot jotka eivät vielä ole saaneet omaansa, voitte hakea ne hallilta!
RSS ATOM