Ajankohtaista

LePyn Helat ja Momsit ovat saavuttaneet tavoitteensa kerätä juoksu- ja kävleykilometrejä Utsjoelle reilusti etuajassa. Matka jatkuu!
Elvytämme LePyn perinteisen juttusarjan kuukauden LePyläisestä. Esittelemme kuukausittain LePyläisen pelaajan, valmentajan, jojon, vanhemman tai muun henkilön tai useampia.
LePyn jäsenille suunnattuun tyytyväisyyskyselyyn saatiin toukokuussa 157 vastausta. LePyn kyselyyn vastasi 40 lasta ja nuorta, 80 vanhempaa ja 37 toimihenkilöä - valmentajaa, joukkueenjohtajaa ja muuta toimihenkilöä. Vastausprosentti oli ilahduttavan korkea!
Aiemmin ilmoitetusta poiketen Leppävaaran liikuntahallin vuorot jatkuvat vielä keskiviikkoon 23.6. asti.
LePyn Helat ja Momsit aloittavat yhteisen kuntokampanjan ja keräävät syyskuun loppuun mennessä yhteensä 1280 km lenkkeilyä, joka vastaa matkaa Leppävaaran liikuntahallilta Utsjoen uimahallille.
LePyn toimittaja pääsi seuraamaan T99-02:n kesäharkkoja Leppävaaran urheilukentälle. Ulkoharkat jatkuvat 24.6. asti ja alkavat kesätauon jälkeen taas elokuun alussa.
LePy järjestää koristurnauksen mikroikäisille tyttö- ja poikajoukkueille syyskuun lopussa Leppävaaran liikuntahallissa.
LePy goes FB (3.6.2010)
LePy löytyy nyt myös Facebookista
LePyn 19.5. pidetystä kevätjuhlasta löytyy nyt kuvia jäsensivuilta.
Sykin katukoristapahtuma tarjosi myös LePyn joukkueille unohtumattomia koriselämyksiä: osa otteluista pelattiin rankkasateessa - mutta hauskaa oli!
RSS ATOM