Ajankohtaista

LePy haluaa kehittää tomintaansa vieläkin paremmaksi ja kuunnella pelaajien, heidän vanhempiensa sekä jojojen, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden mielipiteitä. Kysely on avoin kaikille LePyn jäsenille ja löytyy jäsensivuilta.
LePy on saanut 2000 euroa ESLUn tukea seuratoiminnan kehittämiseen. Tavoitteena on päästä Sinettiseuraksi vuoden 2010 loppuun mennessä.
11 joukkuetta LePystä osallistuu ensi lauantain katukoristurnaukseen SYKissä Etelä-Haagassa.
Suomen Koripalloliitto on julkistanut tämän vuoden All Star -leirivalinnat. LePystä valittiin tällä kertaa leireille 5 tyttöä ja 3 poikaa.
LePyn T99-02 -joukkueet treenaavat kesäkaudella torstai-iltaisin Leppävaaran urheilupuistossa. Kaikki koripallosta kiinnostuneet 1999 - 2002 syntyneet tytöt ovat tervetulleita mukaan!
LePy haluaa kehittää tomintaansa vieläkin paremmaksi ja kuunnella pelaajien, heidän vanhempiensa sekä jojojen, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden mielipiteitä.
LePyn perinteinen kevätjuhla vietettiin kesäisissä tunnelmissa 19.5.2010. Juhlassa nähtiin hauskoja kilpailuja ja kaksi näytösottelua sekä palkittiin kauden parhaat juniorit ja muita LePyläisiä. Jojoja muistettiin nimipainatetuin LePy-teepaidoin - ne jojot jotka eivät vielä ole saaneet omaansa, voitte hakea ne hallilta!
Helojen perinteenä on Helatorstain juhliminen. Niin tehtiin tänäkin vuonna.
Viime viikonloppuna pelatuissa III divisioonan aluefinaaleissa oli mukana LePyn T97, T98, T99 ja P96. Tuloksena oli 3 pronssia ja yksi neljäs sija.
LePy Moms aloitti peliuransa Hongan Pihkapimujen kutsuturnauksessa. Tuloksena heti hienosti hopeasija!
RSS ATOM