Ajankohtaista

Valtakunnallisessa I divisioonassa pelaavat LePyn B-pojat aloittivat kevätkauden 76-67 kotivoitolla Järvenpäästä. Sunnuntaina 17.1. joukkue matkustaa Kaarinaan Ura Basketin vieraaksi.
Teemu Sulonen B-pojista on valittu edustamaan Suomea alle 16-vuotiaiden maajoukkueeseen Baltic Sea Cupiin, joka pidetään Virossa 3. - 5.1.2010.
LePyn B-pojat ovat valtakunnallisen I divisioonan sarjataulukossa neljäntenä 10 pisteellä. Kevätkausi käynnistyy kotiottelulla LePy – JKS perjantaina 8.1.2010 klo 20.30 Leppävaaran liikuntahallilla. Kaikki mukaan kannustamaan!
LePyn miesten edustusjoukkue otti arvokkaan voiton Sykki Seniorsista III-divisioonan kärkikamppailussa. Voitto oli tiukassa sillä se irtosi vasta jatkoajan jälkeen luvuin 76-82 (23-30, 72-72).
LePyn miesten edustusjoukkue oli ahdingossa kotiottelussaan Supereita vastaan, mutta nousi lopussa ohi niin että heilahti. Pisteet Lepuskiin lukemin 71-63 (34-46).
LePyn miesten edustusjoukkue jatkaa voittokulkuaan. Tällä kertaa kaatui Visa-Basket.
LePyn miesten edustusjoukkue jatkaa hyviä otteitaan. Parin viimeisen viikon aikana on kertynyt kolme voittoa lisää.
Hyvän alun jälkeen LePyn B-pojat ovat keränneet kaksi tappiota valtakunnallisessa I-divisioonassa.
B-pojat voittivat EBT:n ja Ura-Basketin ja ovat puhtaalla pelillä sarjan kärjessä yhdessä Salon Vilppaan kanssa, kummallakin on 6 sarjapistettä.
LePyn Ladyt esiintyvät 25.10. jaetussa Espoon kaupungin tiedotuslehdessä ee-Mailissa kansikuvatyttöinä ja koko aukeaman jutun tähtinä. Hyvä Ladyt!
RSS ATOM