Ajankohtaista

LePyn B-pojat pelasi perjantaina 22.1. Leppävaaran hallissa kotiottelun EBT:tä vastaan. EBT oli tällä kertaa vahvempi ja vei ottelun nimiinsä.
LePyn B-pojat kokivat tappion kauden toisessa pelissään Ura Basketia vastaan. Ura Basket voitti kotiottelun 107 -70.
LePy pitää keväällä valmennusklinikoita nuoriso- ja minivalmentajille.
Valtakunnallisessa I divisioonassa pelaavat LePyn B-pojat aloittivat kevätkauden 76-67 kotivoitolla Järvenpäästä. Sunnuntaina 17.1. joukkue matkustaa Kaarinaan Ura Basketin vieraaksi.
Teemu Sulonen B-pojista on valittu edustamaan Suomea alle 16-vuotiaiden maajoukkueeseen Baltic Sea Cupiin, joka pidetään Virossa 3. - 5.1.2010.
LePyn B-pojat ovat valtakunnallisen I divisioonan sarjataulukossa neljäntenä 10 pisteellä. Kevätkausi käynnistyy kotiottelulla LePy – JKS perjantaina 8.1.2010 klo 20.30 Leppävaaran liikuntahallilla. Kaikki mukaan kannustamaan!
LePyn miesten edustusjoukkue otti arvokkaan voiton Sykki Seniorsista III-divisioonan kärkikamppailussa. Voitto oli tiukassa sillä se irtosi vasta jatkoajan jälkeen luvuin 76-82 (23-30, 72-72).
LePyn miesten edustusjoukkue oli ahdingossa kotiottelussaan Supereita vastaan, mutta nousi lopussa ohi niin että heilahti. Pisteet Lepuskiin lukemin 71-63 (34-46).
LePyn miesten edustusjoukkue jatkaa voittokulkuaan. Tällä kertaa kaatui Visa-Basket.
LePyn miesten edustusjoukkue jatkaa hyviä otteitaan. Parin viimeisen viikon aikana on kertynyt kolme voittoa lisää.
RSS ATOM