Ajankohtaista

Hyvän alun jälkeen LePyn B-pojat ovat keränneet kaksi tappiota valtakunnallisessa I-divisioonassa.
B-pojat voittivat EBT:n ja Ura-Basketin ja ovat puhtaalla pelillä sarjan kärjessä yhdessä Salon Vilppaan kanssa, kummallakin on 6 sarjapistettä.
LePyn Ladyt esiintyvät 25.10. jaetussa Espoon kaupungin tiedotuslehdessä ee-Mailissa kansikuvatyttöinä ja koko aukeaman jutun tähtinä. Hyvä Ladyt!
LePy T96 urakoi lauantaina 24.10. kaksi peliä: Honkaa vastaan 96-tyttöjen 2-divisioonassa ja P 96:n apuna Warttia vastaan poikien 3-divisioonassa. Tytöt tsemppasivat hienosti molemmissa matseissa. Hyvä tytöt!
LePyn miesten edustusjoukkue voitti kauden avausottelussaan WB II:n vieraissa pistein 70-79 (42-38). Toisessa pelissä kaatui Jaguaarit luvuin 81-57 (30-28).
Lue LePyn miesten edustusjoukkueen ennakkopaketti kaudelle 2009-2010
Valtakunnallisessa 1-divisioonassa pelaava LePyn B-pojat aloittivat kautensa upeasti: vierasvoitto Järvenpäästä!
LePy on jakanut minikoripallot kaikille 18 koululle toiminta-alueellaan. Suomen Koripalloliiton projekti huipentui pallojen luovuttamiseen Lintulaakson koululle, jonne saatiin myös lehdistö paikalle.
B-juniorien valtakunnallisten sarjojen 2. karsintaturnaukset pelattiin viikonloppuna 19.-20.9.2009. LePyn B-pojat pelasivat samassa lohkossa Hongan, PuHun, Vilpas Haastajien ja ONMKY:n kanssa; lauantaina pelattiin Perniössä ja sunnuntaina Salossa.
LePyn 94-pojat olivat myös mukana EHBT-turnauksessa. Saldona 4 voittoa ja 1 tappio ja turnauksen 9. sija (mukana 30 joukkuetta)
RSS ATOM