Aloita koris - Tervetuloa koriskouluun

30.7.2019


LePy järjestää toimintaa kaiken ikäisille. Tule mukaan tutustumaan toimintaan maksuttomassa koriskoulussa 12.-14.8. Lintumetsän koululla (Lintumetsäntie 10).

Koriskoulu

Mukaan ovat tervetulleita kaikki koriksesta kiinnostuneet aloittavat tytöt ja pojat sekä aikuiset naiset ja miehet. Koriskouluun voi osallistua yhtenä päivänä tai vaikka kaikkina kolmena päivänä.

Aikataulu:

Maanantai 12.8.2019  / Tiistai 13.8.2019 / Keskiviikko 14.8.2019 Lintumetsän koulu

klo 17 - 18   Ryhmä 4 - 7 -vuotiaat tytöt ja pojat (synt. 2012 - 2015)

klo 18 - 19   Ryhmä 8 - 10 -vuotiaat tytöt ja pojat (synt. 2008 - 2011) 

klo 19 - 20   Ryhmä 11 - 13 -vuotiaat tytöt ja pojat (synt. 2005 - 2007)

klo 20 - 21   Aikuiset naiset ja miehet

Koriskoulun aikana tytöt ja pojat harjoittelevat yhdessä. Koriskoulun jälkeen kaikki halukkaat ovat tervetulleita LePyn ikäluokkajoukkueisiin, jotka jatkavat toimintaa 19.8. alkaen omilla harjoitusvuoroillaan. Ikäluokkien omat harjoitusvuorot löydät ikäluokittain joukkuesivuilta: http://www.leppavaaranpyrinto.fi/joukkueet/

Kurssille toivotaan ilmoittauduttavan etukäteen. Kaikille ennakkoon ilmoittautuneille lapsille jaetaan pallo. Mukaan voi toki tulla myös ilmoittamatta. Mukaan tarvitaan sisäliikuntavarusteet (t-paita, housut ja sisäpelikengät) sekä juomapullo.

Myös aikuisten toivotaan ilmoittautuvan etukäteen. Aikuisille on koriskoulun jälkeen tarjolla aikuisten harrastetoimintaa. Ilmoittautumiset ja lisätiedot aikuisten harrastekoriksesta osoitteessa: http://www.leppavaaranpyrinto.fi/aikuisten-harrastekoris/

Ilmoittautumiset LePyn koriskouluun: https://lepy.myclub.fi/flow/events/1423977

Tervetuloa mukaan korikseen!

 

Vanhempi-lapsikoris lauantaisin klo 9.30-10.30

LePyn vanhempi-lapsikoriksessa lapset harjoittelevat yhdessä vanhemman kanssa koripallotaitoja sekä yleisiä liikunnallisia perustaitoja. Samalla lapset oppivat tärkeitä ryhmässä toimimisen perusteita turvallisesti oman tutun aikuisen kanssa. Vanhempi-lapsikoripalloryhmät on tarkoitettu 2 - 6-vuotiaille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://www.leppavaaranpyrinto.fi/lasten-liikunta/vanhempi-lapsikoris/

 

Liikuntaleikkikoulu maanantaisin klo 17-19.15

Liikuntaleikkikoulu eli liikkari on Nuoren Suomen kehittämä, 1 - 6-vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma. Liikuntaleikkikoulun sisältö on rakennettu lasten liikunnallisen kehityksen vaiheet huomioiden. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://www.leppavaaranpyrinto.fi/lasten-liikunta/liikkarit/

 

LePy 2013-2014 ikäluokkajoukkueet tytöille ja pojille

LePyn ikäluokkajoukkueet harjoittelevat koripalloa omissa ikäryhmissään. Nuorin ryhmä on syksyllä perustettava 2013-2014 ikäluokka. Joukkueet aloittavat toimintansa 19.8. alkaen. Lisätietoja tyttöjen toiminnasta: https://www.leppavaaranpyrinto.fi/joukkueet/tytot-2013-2014/ sekä poikien toiminnasta: https://www.leppavaaranpyrinto.fi/joukkueet/pojat-2013-2014/. Toimintaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mutta halutessaan voi ilmoittaa tulostaan joukkueen valmentajalle, joukkueenjohtajalle tai sähköpostilla toimisto@lepy.fi.

 

Ilmoittautuminen syksyllä alkaviin LePyn aikuisten harrasteryhmiin on avattu

LePy tarjoaa ohjattua koripallon harrastetoimintaa kaikille aloittaville ja aikaisemmin pelanneille naisille ja miehille. Harrastekorista järjestetään viitenä iltana viikossa. Harjoituksissa opetetaan koripallon perustaitoja ja tietenkin pelataan. Osallistujien kuntotasolla ei ole merkitystä, sillä harjoituksissa kukin pystyy itse määrittelemään rasitustasonsa. Kunto myös kehittyy treenatessa. Jokainen voi valita itselleen sopivan harjoitusmäärän. Hinta määräytyy harjoitusaktiivisuuden mukaan. Aikuisten harrasteryhmien valmennuksesta vastaavat LePyn ammattivalmentajat.

Huom! Muistathan, että aikuisten harrastetoiminnan voi myös maksaa Smartum Saldolla Smartumin verkkopalvelussa, SmartumPaylla, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Edenredin mobiilimaksulla ja virikeseteleillä, ePassilla, tai Eazybreakilla.

Lisätietoja ryhmistä sekä ilmoittautumiset osoitteessa: https://www.leppavaaranpyrinto.fi/aikuisten-harrastekoris/

 

Lisätietoja LePyn toiminnasta: toimisto@lepy.fi tai toiminnanjohtaja Marika Vilanen 044 567 0777