Ilmoittautuminen kevään 2020 aikuisten harrastekoriksen ryhmiin on avattu

12.11.2019

LePyn huippusuositut aikuisten harrasteryhmät jatkavat keväällä viidessä ryhmässä. Ilmoittautuminen on käynnistynyt!

LePy tarjoaa ohjattua koripallon harrastetoimintaa kaikille aloittaville ja aikaisemmin pelanneille naisille ja miehille. Harrastekorista järjestetään neljänä iltana viikossa. Harjoituksissa opetetaan koripallon perustaitoja ja tietenkin pelataan. Osallistujien kuntotasolla ei ole merkitystä, sillä harjoituksissa kukin pystyy itse määrittelemään rasitustasonsa. Kunto myös kehittyy treenatessa. Jokainen voi valita itselleen sopivan harjoitusmäärän. Hinta määräytyy harjoitusaktiivisuuden mukaan.

LePy järjestää harrastekorista neljänä päivänä viikossa. Nyt jokainen löytää varmasti itselleen sopivan treeniajan.

Uutuutena torstain aloittelevien pelaajien vuoro, johon ovat tervetulleita kaikki aloittavat naiset ja miehet, joilla ei ole aiempaa koripallotaustaa sekä niille, jotka haluavat oppia asioita rauhallisesti omaan tahtiin.

Lisäksi perjantaille järjestämme kokeneempien ryhmän Karakallioon. Tämä vuoro on tarkoitettu naisille ja miehille, jotka ovat jo aikaisemmin osallistuneet LePyn aikuisten harrastetoimintaan tai omaavat jo hieman koripallotaustaa. Näissä harjoituksissa alkulämmön jälkeen painopiste on pelaamisessa.

Aikuisten harrasteryhmien valmennuksesta vastaavat LePyn ammattivalmentajat.

Huom! Muistathan, että aikuisten harrastetoiminnan voi myös maksaa Smartum Saldolla Smartumin verkkopalvelussa, SmartumPaylla, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Edenredin mobiilimaksulla ja virikeseteleillä, ePassilla, tai Eazybreakilla.

Lisätietoja ryhmistä sekä ilmoittautumiset osoitteessa: https://www.leppavaaranpyrinto.fi/aikuisten-harrastekoris/

Ilmoittautuminen on nyt auki. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Tervetuloa LePyn aikuisten harrastetoimintaan mukaan!