LePyn joulujuhla 12.12.

2.12.2019

B-tytöt toivottavat koko Oranssin perheen tervetulleeksi juhlimaan!
B-tytöt toivottavat koko Oranssin perheen tervetulleeksi juhlimaan!
Tuplaa ilo!
Tuplaa ilo!

LePyn perinteinen joulujuhla järjestetään torstaina 12.12. klo 18-19.30 Leppävaaran liikuntahallilla. Kutsumme kaikki seuran jäsenet perheineen mukaan juhlimaan!

Ohjelmassa on joukkueiden välinen Dodgeball-kisa, ikäluokkien välinen heittokisa ja tietenkin joulupukki! Joulupukin säkkiin voit tuoda mukanasi oman paketin, niin saat itsekin pienen lahjan. Herkkuja voit ostaa buffasta ja jouluostoksia voit tehdä LePy Shopissa. Lisäksi myynnissä on joulun hienoimmat kukat.

Järjestämme myös tänä vuonna Tuplaa ilo! -keräyksen. Kannustamme kaikkia tuomaan joulujuhlaan mukanaan yhden lahjan keräykseen, jonka lahjat toimitamme Espoon sosiaalitoimen kautta heidän asiakasperheilleen. Keräykseen osallistuminen on vapaaehtoista.

Joulujuhlassa on myös itsepalvelukirppis. Pöydän hoitaa Anssi Lauha. Pöytään saa tuoda vain hyväkuntoisia LePy -vermeitä, nahkapalloja ja koripallotossuja. Jokaiseen tuotteeseen laitetaan myyjän koko nimi ja tuotteen hinta (ja koko jos tiedetään) maalarinteipillä. Hinnat 5 euron välein. Minimihinta on 5 euroa ja maksimihinta on 50 euroa. Ideana on saada hyväkuntoinen koriskama edullisesti kiertoon. Uutuutena on kierrätyslaatikko, minne voi tuoda koriskamaa "annetaan" periaatteella. Pöytä aukeaa klo 17.45, jolloin myös tuotteet voi tuoda. Pöytä sulkeutuu 15 minuuttia juhlan päättymisen jälkeen. Haethan rahasi tai myymättömät tuotteesi siihen mennessä pois, kiitos! Yhteydenotot Anssi Lauha, p. 050-5769976

 

Tervetuloa LePyn joulujuhlaan!