Kuka pelkää korishaita?

11.6.2010

Alkulämmittely ja Kuka pelkää korishaita?
Alkulämmittely ja Kuka pelkää korishaita?
Hyppyharjoitteita.
Hyppyharjoitteita.
Emilia näyttää mallia ja Saara valvoo.
Emilia näyttää mallia ja Saara valvoo.
Kaikki 17 tyttöä ja molemmat valmentajat saatiin asettumaan yhteiseen ryhmäkuvaan.
Kaikki 17 tyttöä ja molemmat valmentajat saatiin asettumaan yhteiseen ryhmäkuvaan.

LePyn toimittaja pääsi seuraamaan T99-02:n kesäharkkoja Leppävaaran urheilukentälle. Ulkoharkat jatkuvat 24.6. asti ja alkavat kesätauon jälkeen taas elokuun alussa.

LePyn 99-02 -tyttöjen kesäharkoissa voi aistia liikunnan riemua ja iloa yhdessäolosta. 99-tytöt treenaavat kesällä korista kaksi kertaa viikossa. 00-02 -tytöillä on korista kerran viikossa, ja lisäksi kerran viikossa on kaikkien T99-02:n yhteiset ulkoharkat. Torstai-iltaisin Leppävaaran urheilukentällä pidettävissä ulkotreeneissä on ollut paikalla parhaimmillaan 38 tyttöä, mutta nyt koulujen loputtua osa ryhmästä on jo lähtenyt kesälaitumille.

Saara Myllymäen ja Emilia Jalosen vetämissä treeneissä 10.6. oli paikalla 17 tyttöä. Kesäkuun ensimmäisellä viikolla liikuntaleirit ovat pitäneet osan tytöistä pois harkoista, mutta valtaosa pelaajista tuntuu olevan vielä maisemissa ja aktiivisesti mukana.


Harjoitukset alkoivat Kuka pelkää korishaita -hipalla, joka on itse asiassa sama leikki kuin Kuka pelkää mustaa miestä, mutta koriksen pelaajille tuunattuna. Lämmittely jatkui X-hipalla, jonka jälkeen siirryttiin urheilukentän puolelle tekemään erilaisia koordinaatioharjoituksia ja dynaamista venyttelyä kentällä. Puistojumppaajien vallattua kentän harjoitukset jatkuivat katsomon portaikossa, missä tehtiin porrasjuoksuja ja -hyppyjä. Siinä välissä ehdittiin myös etäosallistua puistojumppaan! Lopuksi tehtiin kuntopiiriä ja hiljenneltiin erilaisilla kävelyillä ilman kenkiä.

Venla, Emma ja Peppi ennättivät antaa haastattelun juomatauolla. Tytöt kertoivat, että mukavinta on kavereiden kanssa treenaaminen ja yhdessäolo. Uuden oppiminenkin on hauskaa - yhtenä kohokohtana tytöt mainitsivat frisbeen heiton. Tylsiä juttuja ei harkoissa tehdä lainkaan - ainoa tylsä juttu on, että harkkoja on liian vähän. Joukkuehenki näyttikin tytöillä olevan todella hyvä!

T99-01:n saliharkat jäävät kesätauolle 17.6. alkaen ja jatkuvat taas elokuussa, mutta ulkoharkat jatkuvat 24.6. asti. Sen jälkeen kaikilla on lomaa heinäkuu, ja Leppävaaran kentällä treenataan taas elokuun alusta alkaen.

Venla, Emma ja Peppikin saavat levätä ja nauttia kesästä heinäkuun ajan. T99:t saavat pitää vapaaehtoista harjoituspäiväkirjaa kesällä, mutta nuorempien ei vielä tarvitse kirjoittaa sellaista. Elokuun toisella viikolla on vuorossa LePy-leiri Vierumäellä, jonne on lähdössä ainakin Peppi.

Tytöt lähettävät terveisiä kaikille 1999 - 2002 syntyneille tytöille ja toivottavat kaikki tervetulleiksi LePyn ulkotreeneihin torstai-iltaisin. "Kannattaa tulla mukaan, koska harkoissa on kivaa, saa uusia kavereita, ja koska koris on hyvä harrastus jossa on sopivasti vapaata ja hauskanpitoa", sanovat Venla, Emma ja Peppi.