LePyn 99-tytöt pelaavat eteläisen alueen mestaruudesta I ja III divisioonan aluefinaaleissa!

16.4.2010

LePy T99 voitti I divisioonan A-lohkon ja pelaa aluefinaaleissa 23. - 25.4. T99 pääsi myös 7. - 9.5. pelattaviin III divisioonan aluefinaaleihin. Hyvä tytöt!

LePyn 99-tytöt taistelivat tiensä aluefinaaleihin niin I kuin III divisioonassakin. Ykkösdivarissa vääntö oli tiukkaa, ja pääsemme finaaleihin hiuskarvan mitan ToPoa paremman korisuhteemme ansiosta. Alueen mestaruudesta kamppailevat kanssamme Honka, KaPo ja HNMKY. Myös III divarin finaaleissa tullaan kohtaamaan kovia joukkueita, sillä EBT:llä ja Kori-80:llä on mahdollisuus käyttää otteluissa myös pääsääntöisesti I divaria pelaavia tyttöjään.

I divisioonan finaaleissa pelaamme 23. - 24. Kokoonpanossa ovat tuolloin seuraavat: Cassandra Gustafsson, Sandra Heikkinen, Maija Kuhanen, Milla Syrjälä, Hanna Johansson, Vilma Seppälä, Ella Laine, Jenni Lågas ja Noora Löytömäki.

III divisioonan finaalit pelataan 7. - 8.5., jolloin kentälle pääsevät taistelemaan Sofia Wihuri, Sanna Salminen, Tuuli Tanni, Jenna Ojalehto, Iida-Maria Lumme, Uni Erkkilä, Peppi Walliander, Linda Succo ja Kati Salonen.

Molempina viikonloppuina penkin päässä huutamassa ja neuvomassa valmentajat Myllymäki & Tiainen.

Tervetuloa kannustamaan tyttöjä Malmille!