LePyn 96-tytöille hopeaa SimaBasketissa

26.4.2010

LePyn T96 toi hienolla taistelulla ja upealla joukkuehengellä hopeaa kotiin Järvenpäästä. Onnittelut mitalisteille!


96-tytöt osallistuivat Järvenpäässä 23.-25.4. pelattuun SimaBasket -turnaukseen todellisella turnaushengellä yöpymällä koulun lattialla ja kulkemalla järjestäjien ihmetykseksi osan siirtymistä jalan. Anu-valmentaja mahdollisti vanhemmille tyttäristään vapaat yöt, mutta tiivis peliohjelma piti huolen, että huoltojoukkoja tarvittiin paikalla aamusta iltaan.

Ensimmäinen alkusarjan peli JäNMKY 97 - LePy pelattiin Kinnarin koululla jo perjantai-iltana. Kaikkinensa peli oli jännittynyttä taistoa pienessä salissa. LePy vei voiton 16 - 66 ja maininnan arvoista on, että kaikki joukkueen kymmenen pelaajaa pääsivät pisteiden tekemisen makuun. Tsemppariksi valittiin täysin oikeutetusti Linda, joka teki uransa ensimmäiset pelipisteet ja loisti pienestä koostaan huolimatta korinaluspelissä.

Perjantai-ilta jatkui majoittumisella n. 4 km päähän pelikoulusta ja iltapalalla. Ainakin vanhempien kuuleman version mukaan päivä vaihtui lauantaiksi nukkuen...

Anu ja tytöt tulivat pelikoululle kävellen makuualustoilla nukkumisesta puutuneita jäseniään verrytellen. Erityisen jännityksen aiheen peliin toi vastustajan - HNMKY - valmentaja, joka on naisten koripallomaajoukkuetaustansa lisäksi Anun liikunnanopettaja! Ensimmäinen erä oli tahmeaa, mutta muuttui toisen erän alun pistesählingin jälkeen komeaksi katsottavaksi. LePy vei pelin nimiinsä pistein 54 - 28. Pelin tsemppari oli Anna.

Iltapäivän LePy - HyPo -pelin lopputulos 76 - 17 kertoo paljon ottelun luonteesta, vaikka Hypo tekikin pelin kaksi ensimmäistä koria. Lauralle annettiin pelin tsempparipinssi.

Ennen illan kisadiskoa ehdittiin käydä katsomassa B-poikien voitokasta ottelua sipoolaisia vastaan. Nakkikeitto, hiustenpesu lavuaarissa, roiskunut jogurtti, IcePower-geeli ja SE kisadisko ovat asioita, joista ei muut tiedä mitään...

Kolme voitokasta ottelua takasi paikan välierään, johon tuli vastaan A-lohkon kakkonen OrJy. Vastustaja johti vielä toisen erän alkuminuuteilla, mutta juuri oikea-aikainen herääminen reväytti luvut selkeään 49 - 32 voittoon. Pelin tsemppari oli nuhainen Anni.

Finaali pelattiin järjestävän seuran JäNMKY:n 96-tyttöjen ja oman joukkueemme kesken. Peli oli äärimmäisen tasainen Namikan johtaessa koko ajan muutamalla pisteellä. Viimeisillä minuuteilla LePyn tytöt pääsivät pisteen johtoon, mutta se ei riittänyt, vaan kirkkaimmat mitalit jäivät Järvenpäähän lukemin 45 - 40. Viimeisen jaetun tsempparin sai Inka.

Kotimatkalle päästiin hopeamitalit kaulassa, mikä ei oikein jaksanut hymyilyttää, mutta eiköhän ilmeet vielä kirkastu. Onnea tytöt, kiitos Anu!