Kevätjuhlat ja kauden palkittuja

10.5.2007

Lepyläiset viettivät kevätjuhlaa ja kauden päättäjäisiä Leppävaaran hallilla ke 9.5..

Lepyläiset kokoontuivat kauden päättäjäisiin Leppävaaran Hallille. Mukavan kisailun, heittokilpailujen ja mehu- ja kahvitarjoilujen lisäksi kauden päättäjäisissä palkittiin vuoden lepyläisiä. Kiitos juhlajärjestelyistä vastanneille B-tytöille hyvin onnistuneista kevätjuhlista.

Kauden 2006-2007 palkitut lepyläiset

Vuoden valmentajaSuvi Liehunen 
Esimerkillisin tyttöpelaajaLotta Casey 
Esimerkillisin poikapelaajaMikko Eloranta 
Vuoden seuralainenTimo Puukka 
   
A-tyttöJonna Utriainen 
A-poikaMikko Eloranta 
B-tyttö -91Johanna Puukka 
B-tyttö -92Anu Karppinen 
B-poika -91Jim Smeds 
B-poika -92Renny Ruha 
C-tyttö -93Kirsi Pyrhönen 
C-tyttö -94Kaisa Murto 
C-poika -93Pavlos Skuras 
C-poika -94Antonio Thin 
D-tyttö -95Emmi Mikkola 
D-tyttö puolustajaRosa Silvennoinen 
D-tyttö -96Laura Löytömäki 
D-poika -95Tommi Hytönen 
D-poika puolustajaTuomo Holopainen 
D-poika -96Aapo Huotari 
E-tyttö -97Jenni Viitasalo 
E-tyttö -98Netta Oinonen 
E-poika -97Matias Sivonen 
E-poika -98Tuomas Suhonen 
   

Vuoden seuralainen

Uutena palkintona LePy valitsi "vuoden seuralaisen". Halusimme seurana tuoda esille vanhempien ja muiden seura-aktiivien tekemää tärkeää taustatyötä, jota he tekevät korisharrastuksen eteen. Vuoden seuralaisena palkittiin Timo Puukka. Hän on kahden joukkueen luottokellottaja, aktiivinen autokuski, yleinen puuhamies ja ahkera kannustaja. Hän on ollut useamman vuoden ajan myös kevätjuhlien pullavastaava. Pullathan olivat tänäkin vuonna todella hyviä!

Kipparille kunniaa

Lisäksi muistettiin miesten edustusjoukkueessa aktiivisen peliuransa lopettavaa Kipparia eli Mikko Ritalaa. Kippari on alkujaan NoPs:in kasvatti, pelannut myös peliuransa aikana TuNMKY:ssä ja Visa-Basketissa, ennen siirtymistään LePyyn vuonna 1993. Tulevalla kaudella Kippari siirtyy vahvistamaan LePyn Faijoja. Kippari on toiminut noin 10 vuotta miesten joukkueen pelaajavalmentajana. Hän on tunnettu kehittämästään "betonipuolustuksesta", eli tiiviin joukkuepuolustuksesta, joka on ollut misten joukkueen tavaramerkki. Pelillisesti Kippari on tunnettu hyvistä hypäreistään vaparin kulmista ja nurkista. Nuoremmalla iällä maine kasvoi donkkihirmuna. Aktiivisen koripalloilun ohessa Kippari on lukenut itsensä professoriksi ja toiminut myös mm. seuran tilintarkastajana viime vuosina.

Ilonalle kiitos

Seura ja johtokunta halusivat myös muistaa ja kiittää Ilona Viiraa hänen seuran eteen tekemästä työstä. Moni seuratason tehtävä etsii uutta tekijää kun Ilona jättää johtokunnan tehtävät. Kiitos Ilona!