Pojilla 94 ja 96 kovaa peliä Porvoossa

14.5.2007

96-pojat taistelevat korin alla
96-pojat taistelevat korin alla
ENSTO-turnauksen voittajat odottamassa kultamitalien jakoa
ENSTO-turnauksen voittajat odottamassa kultamitalien jakoa
Valmentajille myös kultamitalit!
Valmentajille myös kultamitalit!
Kallen jakaa ohjeita 96-pojille
Kallen jakaa ohjeita 96-pojille

ENSTO-turnauksesta 12-13.5.2007 kertyi kultaa ja pelikokemusta.

LePyn 94 pojat osallistuivat Porvoon Tarmon järjestämään ENSTO turnaukseen kahdella joukkueella. LePy -joukkue vei mahtavalla  pelillä koko potin, kun taas LePy Orange jätettiin tylysti viimeiseksi.

Kaksipäiväisessa turnauksessa pelattiin ensiksi alkulohkot, joista lohkojen kaksi parasta joukkuetta selvisi pelaamaan sijoista 1-6, kun taas lohkojen viimeiset jatkoivat kisaamista sijoista 7-9.

LePy Orangen kokeilevan varovaisesti pelaava joukkue sai kokea melkoista pyöritysta sekä alkulohkossa että jatkopeleissa...tappiot tuli Tarmo Siniseltä, PuHulta, Honka Greenilta ja lopuksi EBT:lta. Toki vauhtia oli välillä niinkin paljon, että pallo liikkui ja pomppi kuin se olisi ollut jönglöörin käsissä. Turnauksen anti oli kuitenkin pelikokemuksen karttuminen uusille ja vähän kokeneimmellekin pojille; mutta tuonee myös hieman lisätöitä valmennusjohdolle.

LePy -joukkueen otteet lupasivat melkoisen hyvää jo ensimmäisten matsien jälkeen kun alkulohkossa kaatui sekä EBT että Pantterit Musta. Sijoituspeleissä poikien vauhti ja tsemppi säilyivät vaikka PuHu yrittikin kovasti laittaa kampoihin.

Sitten koitti Äitienpäivän loppuhuipennus, jonka panoksena oli mitalisijat. Porvoolaiset olivat vielä mukana kahdella joukkueella LePyn  edustaessa yksinään pääkaupunkiseudun korismainetta: - "Porvoo vastaan LePy", Kalle mainitsikin.

Niin vain kävi, että LePy nujersi Temen ja Antonion johdolla molemmat Tarmon joukkueet, ensiksi Tarmo Valkoisen ja sitten "kultakamppailussa" Tarmo Sinisen; todettakoon että puoliajalla tuo ottelu oli vielä tasan 20-20, mutta pojat hoitivat homman kotiin toisen jakson hienolla pelillään.
Kunnia kuuluu tottakai myös valmentajille: - Kallen ja Kassun tiukoilla ohjeilla ja tsemppauksella jo hieman väsähtäneet pojat jaksoivat venyä äärimmilleen turnauksen viimeisessä matsissa. Ja ilmeisesti tulos tyydyttikin valkkuja - ainakin myhäilivät tyytyväisenoloisina kultamitalit kaulassaan ! Koko turnauksen tsempparipelaajaksemme valittiin Eemil.

LePyn pojat-96 osallistuivat myös Porvoon Tarmon järjestämaään ENSTO-turnaukseen. Muut joukkueen olivat PuHu, EBT ja PoTa. LePyn pojat pystyivät vain ajoittain pistämään kampoihin kokonaisuudessaan kokeneemmille ja fyysisesti vahvemmille vastustajille. Tuloksena oli siis neljäs sija. Kaivattua pelikokemusta kertyi kuitenkin mukavasti.