Ilmoittautuminen kesäleirille alkanut

18.3.2008


Lepyläiset 1993-1998 -syntyneet leireilevät Solvallassa ke-pe 6.-8.8.2008. Varmista paikkasi kesän kivoimmalle leirille pian!

Seuran oma, huippusuosittu kesäleiri pidetään siis myös tänä vuonna Solvallan Urheiluopistolla. Toiveittenne perusteella järjestämme leirin jälleen arkipäivisin, koulujen alkua edeltävällä viikolla ke-pe 6.-8.8.2008. Leiri alkaa keskiviikkoaamuna ja päättyy perjantaina klo 16 maissa.

Leiri on suunnattu kaikille seuran junioreille mineistä B-junioreihin (1993-1998-syntyneet), sekä tytöille että pojille. Kerää joukkueen kaverit kasaaan, ja ilmoittaudu leirille pian. Ensimmäiset 60 junioria pääsee leirille mukaan. Myös joukkueen kannalta seuran kesäleiri on oivallinen paikka hioa koristaitoja ja joukkuehenkeä ennen uuden kauden käynnistymistä. Jos haluatte olla terävänä heti kauden ensimmäisissä matseissa, kerätkää mahdollisimman iso osa jengiä mukaan!

Leirillä keskitytään taas koripalloon ja ennen kaikkea yhteiseen hauskanpitoon. Tänäkin vuonna ohjelmassa on koripalloharkkoja vaihtelevissa harjoitusryhmissä, leiripelejä, leikkimielistä kisailua, uimista ja vesileikkejä Solvallan rannassa, illanviettoja, saunomista, makkaranpaistoa ja muuta mukavaa.

Leirin hinta on nyt tarkentunut, ja se on 145 euroa. Summa sisältää kaiken: täysihoidon iltapaloineen, kahden yön majoituksen urheiluopiston kahden hengen huoneissa, leiritoiminnan ja valmennuksen sekä leiripaidan.

Leirille ilmoittaudutaan internet-kaavakkeella 30.4. mennessä. Leirille mahtuu noin 60 junioria, jotka otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ole siis ajoissa liikkeellä! Ilmoittautuneet saavat touko-kesäkuun vaihteessa leirikutsun, josta löytyy tarkempi ohjelma ja maksuohjeet.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Kaisaan sähköpostiosoitteeseen kaisa.kepsu#helsinki.fi (vaihda # merkkiin @). Huom! Sähköpostilla ei oteta ilmoittautumisia vastaan, vaan ne tehdään oheisella nettilomakkeella.

Ilmoittautumiskaavake löytyy täältä

Tervetuloa mukaan hauskanpitoon! Leirillä nähdään!

Lisätietoa ja kuvia viime vuoden leiristä täältä
Solvallan urheiluopiston kotisivut