95-tytöille kultaa EHBT-turnauksen fun-sarjassa

16.9.2008

T95 kultamitalit kaulassa!
(Klikkaa kuvaa niin näet sen isompana)
T95 kultamitalit kaulassa! (Klikkaa kuvaa niin näet sen isompana)

Lue tyttöjen oma kertomus voitokkasta turnauksesta.

Perjantaina 29.8.08 klo. 17.00 alkoi ensimmäinen pelimme. Se oli Esport Centterissä, EBT:tä vastaan. Peliin lähdimme kovalla yhteishengellä ja tsempillä, joka näkyi jo pukuhuoneessa (ketkä siellä sitä nyt olivatkaan sitä näkemässä..) sekä alkuverryttelyssä. Alku oli tiukkaa, eikä heitot meinanneet oikeen upota. Ensimmäisen korin teki EBT. Seuraavat korit olivatkin meidän käsialaamme ja tauolle menimme 24-4, johdossa! Toinen puolisko oli edelleen meidän hallintaamme, vaikka lopussa vähän hyydyimmekin (=voiton juhlaa) Lopputulos oli hyväksemme 58-12, ja siihen voimme olla erittäin tyytyväisiä. Pelissä tsempparin sai Mymme(#11)!

Lauantaina 30.8.08 oli ensimmäinen pelimme klo. 11.30 KorsKua vastaan. Peliä hallitsimme aika selvästi, minkä huomaa lopputuloksesta; 45-12. Tsempparina palkittiin Rebecca(#45)! Pelin jälkeen osa lähti kotiin syömään, kun taas osa jäi viettämään aikaa areenalle muunmuassa seuraamalla muiden LePyn joukkueiden pelejä. 16.00 kaikki olivat taas pelipaikalla lämmittelemässä ja puoli tuntia myöhemmin alkoi peli PakVia vastaan. Siitä odotettiin hieman tiukempaa peliä, kuin aikaisemmat pelimme ja alku olikin aika tasaista. Ensimmäisen puoliskon loppupuolella otimme hyvän johto aseman ja se säilui myös toisella puoliskolla. Niimpä voitimme pelin lopulta 48-30. Tsemppari-palkinnon sai Anni(#23)! Samalla varmistui se, että sunnuntai aamun ensimmäinen pelimme olisi jo 8.30. Se lyhensikin sitten diskossa olo aikaamme... Illalla siis menimme Otaniemeen diskoon 20.00 ja kotiin sieltä palasimme jo 22.00. Disko oli ihan hyvä, ainakin parempi kuin viime turnauksessa.

Sunnuntai 31.8.08, oli turnauksen viimeinen päivä ja ensimmäisenä pelinä oli välierä Honkaa vastaan. Alku oli Hongan hallintaa ja he pääsivät 9-2 johtoonkin, kunnes aikalisämme jälkeen nousimme rinnalle, ja ohi. Se siivitti meidät koko ottelun voittoon ja finaaliin. Loppunumerot olivat 29-25. Tsempparin sai Erika(#31) Viiden tunnin mittaisen tauon jälkeen oli vuorossa paljon jännitetty finaali PakVia vastaan. Alku oli tasaista, kunnes ote alkoi siirtyä PakVille. PakVi oli tiukasti koko ajan noin kahdeksan pisteen johtoasemassa, mutta viimein toisen viisitoistaminuuttisen keskivaiheilla saimme kurottua eroa umpeen. Peli oli siitä tasaista ja kun oli 22 sekuntia jäljellä, johdimme pisteellä. PakVi pääsi vielä lopussa nopeaan hyökkäykseen, mutta ei onnistunut saamaan koria. Niin VOITIMME OTTELUN, SEKÄ KOKO TURNAUKSEN! Loppulukemat olivat 36-35. Finaalin tsempparin sai Läänä(#16) ja koko turnauksen joukkueelleen arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin Sohvi(#12)!Tämä oli hieno turnaus meiltä ja kotiin tuomisina olikin kultamitalit!!!

Juttu julkaistu aiemmin T95:n omalla nettisivulla http://www.freewebs.com/lepyt95/