Miehet voittoputkessa joulutauolle

23.12.2008

Janne "Pyssy" Saarme löysi heittovireen viimeiselle neljännekselle. Kuva: Suomen Kuvatilaus Oy
Janne "Pyssy" Saarme löysi heittovireen viimeiselle neljännekselle. Kuva: Suomen Kuvatilaus Oy

Miehet voittivat syyskauden viimeisessä kamppailussa WB 2:sen. Tiukka vieraspeli ratkesi vasta loppusekunneilla LePyn kahden pisteen voittoon. Lopputulos 68-70 (26-32).

Ottelu oli tasainen lähes koko ottelun ajan. Toisella neljänneksellä LePy piipahti noin kymmenen pisteen johdossa, mutta Wartti Basket kuroi eron umpeen puoliajan jälkeen. LePyn puolustuspeli toimi kohtuullisesti, mutta kaukoheittopelin kanssa oli ongelmia. LePyn onneksi Janne Saarme oli viimeisellä neljänneksellä rautaa. ”Pyssy” teki sen aikana 10 pistettä ja heitti ratkaisevat vapaaheitot sisään. Wartti sai loppusekunneilla vielä heiton aikaiseksi, mutta epätasapainoinen ja hyvin häiritty heitto meni reilusti ohi.

 

LePy on kuudella voitollaan ja viidellä häviöllään tällä hetkellä sarjassa viidentenä. Kolmesta viimeisestä pelistä on tullut pelkkiä voittoja, mutta peliä on vielä petrattava jotta nousumahdollisuus säilyy. Seuraavaksi LePy kohtaa 4.1.2009  kotonaan PuBin Hämeenlinnasta, jolle joukkue hävisi syyskauden alussa harmittavasti pisteellä. Peli alkaa Leppävaaran Liikuntahallissa klo 17:15, tervetuloa kannustamaan!

 

Pisteet/levypallot:

LePy: Saarme 23/6, Goussev 12/4, Konkari 10/4, Rantio 6/8, Latvala 6/6, Kilpelä 5/11, Van de Starre 4/4, Torkkeli 4/2, Waldén 0/1

WB 2 (pisteet): Toivonen 21, Rankinen 18, Ollinkari 8, Kaartinen 8, Pirilä 7, Suovuo 6