Marika Vilanen LePyn toiminnanjohtajaksi

10.1.2011


LePy ottaa toimintansa kehittämisessä merkittävän askeleen, kun seuramme toiminnanjohtajana aloittaa Marika Vilanen.

36-vuotiaalla Vilasella on pitkä historia Suomen koripalloilun parissa. Hän aloitti uransa 5-vuotiaana Helsingin Kiri-60:ssä, jonka toiminnan loputtua hän siirtyi pelaamaan Karhun Poikiin. KaPossa hän toimi pelaajana, valmentajana, erotuomarina sekä seura-aktiivina. KaPo:sta Vilasen tie vei vuonna 1997 Suomen Koripalloliittoon, ja vuosina 2000 – 2003 hän toimi Tapiolan Hongan valmennuspäällikkönä. Leppävaaran Pyrintöön Vilanen siirtyy Suomen Koripalloliitosta, jossa hän on toiminut vuodesta 2003 lähtien aluksi nuorisopäällikkönä, sitten Eteläisen alueen aluepäällikkönä sekä viimeiset kaksi vuotta seurapalvelupäällikkönä.
 
Vilanen näkee LePyn toiminnassa paljon hyvää ja suuria kehittämismahdollisuuksia. Hän on innoissaan tulevista haasteista toiminnanjohtajana: "Seuran hallinto on vakaalla pohjalla, joten pääsen jo heti alusta keskittymään itse olennaiseen eli koripallon tekemiseen. Tavoitteenani on luoda yhteistyössä seuran valmentajien kanssa valmennuslinja, joka sisältää muun muassa osaamistavoitteet eri ikäluokille. Näin jokainen seuran junioriputken läpikäynyt nuori saa mahdollisuuden kehittyä niin hyväksi kuin se vain on mahdollista. Jäsenmäärän tuplaaminen tai jopa triplaaminen hallitusti, laadun kärsimättä, on myös välttämätöntä. Tulevaisuudessa kultainen fraasi "pelaa aikasi, ole seurassa ikäsi" mahdollistuu myös Leppävaaran Pyrinnössä. Tavoitteenani on, että toiminta on sellaista, että jokainen haluaa tulla LePyn toimintaan mukaan, viihtyy siellä, eikä halua koskaan lähteä pois."
 
LePyn puheenjohtaja Kimmo Järvinen toteaa: ”Olemme LePyssä erittäin iloisia siitä, että Marika on saatu mukaan seuramme kehittämiseen. Johtokunta osallistui Marikan vetämään vuoden pituiseen seurakehitysohjelmaan, jonka aikana huomasimme, että meillä oli hänen kanssaan hyvin samankaltaiset ajatukset siitä, mihin asioihin juniorikoripallossa ja sen kehittämisessä tulee keskittyä. Asetettuamme tavoitteemme tuleville vuosille totesimme johtokunnassa, ettemme pysty talkoovoimin niitä riittävän hallitusti viemään eteenpäin. Johtokunta keskusteli Marikan kanssa LePyn visiosta ja tavoitteista, ja olemme hyvin tyytyväisiä päästyämme sopimukseen hänen kanssaan.  Marika tuo LePyyn erinomaisen yhdistelmän laji- ja seuratyöosaamista juuri nyt kun olemme päässeet hyvään vauhtiin kehitystyössämme, ja odotamme innokkaina yhteistyötä hänen kanssaan.”

Tervetuloa LePyyn, Marika!