LePyn C-pojat Blue kevääksi Eteläisen alueen I divisioonaan

22.12.2010


A-poikien lisäksi myös LePyn C-pojat nousevat kevätkaudeksi ykkösdivariin.

Aivan kuten vanhemmilla A-pojilla, syyskausi 2010 oli voitokas myös LePyn C-poikien Blue-joukkueelle. Sarjapeleissä kohdattu vastus vaihteli niin iältään, taidoiltaan kuin fyysisyydeltään syksyn mittaan paljon, mutta lopulta vain HNMKY sai haastettua joukkueen todella taistelemaan voitosta Lintumetsän koulun liukkaalla parketilla. Syksyn yhdeksästä voitosta juuri tuo viimeisellä sekunnilla ratkennut trilleri oli selvästi tiukin ( 1 pisteen ero) ja 65 pisteen voitto kaudenavausottelussa Rekolan Urheilijoita vastaan selvästi suurinumeroisin (99-34).

Blue-joukkue koostuu 11:sta 97 syntyneestä pojasta, joiden lisäksi Aleksi Tadic nuoremmista C-pojista on ollut mukana takalinjoja vahvistamassa. Jotta haastetta riittäisi ja kehitys jatkuisi myös jatkossa, kevääksi joukkue lähtee haastamaan Eteläisen alueen kovimpia joukkueita. Kevään sarjaan ilmoittautuneista yhdeksästä joukkueesta seitsemän taistelee voitosta myös tammikuussa alkavassa C-poikien SM-sarjassa, joten vastuksen taso on taattu. Lähtökohtana keväälle onkin lähteä haastamaan Etelän suurseurat ja yllättämään mahdollisimman moni. Esimakua SM-tason joukkueista saatiin Nordeassa, jossa niin EBT, Joensuun Kataja kuin Äänekosken Huima todettiin vielä paremmiksi.

Tammikuulta huhtikuulle ulottuva ykkösdivisioonan sarjaohjelma on tiivis, ja jokainen voitto vaatii joukkueelta onnistumisten lisäksi varmasti myös venymistä. Tiivis harjoittelu parhaimmillaan neljäkin kertaa viikossa luo kuitenkin hyvän pohjan tekemiselle, ja yllättäjän asemasta kevään sarjaan lähteminen sopii varmasti tälle joukkueelle hyvin. Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan joukkuettamme kun vastus paranee!