LePy Ewokit P02 ja Ewokit P02 Tsemppi Ricoh-turnauksessa 2011

24.1.2011

LePyn 02-pojat, P02 Ewokit, osallistuivat tänä vuonna kahdella joukkueella Vantaalla pelattuun Ricoh-turnaukseen.


PuHun Ricoh 2011 -turnaus oli jälleen upea kokemus. Tällä kertaa olimme liikkeellä kahdella joukkueella, Ewokit (enemmän pelanneet) ja Ewokit Tsemppi (vähemmän pelanneet). Ewokit sijoittuivat 5. ja Ewokit Tsemppi 11. sijalle.

Ewokien pelit olivat aika-ajoin unelmapeliä. Etenkin voitetut ottelut perjantaina Klaukkalan ykkösjoukkuetta ja sunnuntaina HonkaT:tä ja PuHua vastaan lähentelivät huippuotteluita. Lauantain puolivälieräottelun hävisimme Hongalle tiukan skaban jälkeen vain 9 pisteellä, mikä ei ollut huono suoritus huomioiden, että kyseinen Honka-joukkue vei lopulta kultaa. Korieromme turnauksessa oli 154-118.

Ewokit Tsempin pelit olivat kiihkeitä, ja parhaat palat nähtiin mm. Hongan tyttöjä vastaan. Ottelussa tilanne 10 minuutin pelin jälkeen oli vain 0-6 . Peli parani turnauksen vanhetessa, ja viimeisessä pelissä tykitimme 22-7 voiton Klaukkalan kakkosjengistä. Se oli Ewokit Tsempille ensimmäinen voitto, joukkuehan perustettiin vuoden alusta pelaamaan kakkosdivisioonaa. Mukana olivat myös kaksi 2003-poikaa, Niilo ja Niko, jotka olivat kuin kalat vedessä Tsempissä. Tsemppien pelivalmentajina olivat Niskasen Juha ja Mannilan Pekka, joiden panos oli hieno.

Kannatti taas lähteä mukaan, jokainen pelaaja nosti omaa osaamistaan 10 %. Kiitokset PuHulaisille turnauksesta, se on mielestämme tällä hetkellä Suomen ykköturnaus. Ensi vuonna tullaan taas turnaukseen!

Harri (Ewokien valkku)