LePyn P00 Ricoh-turnauksessa

25.1.2011

LePyn P00 oli mukana Ricoh-turnauksessa kahdella joukkueella ja menestyi mainiosti: pronssia kilpasarjassa, viides sija haastajasarjassa

 


LePyn P00 osallistui kahdella joukkueella Ricoh-turnaukseen. Hyvätasoisessa kilpasarjassa kaatui ensin MaSu hieman haparoiden tuloksella 48-33. Alkulohkon toisessa ottelussa vastaan tuli kovaksi joukkueeksi tiedetty TuNMKY Celtics. Pelin luonne oli nyt aivan erilainen. Poikien yhteispeli sujui kuitenkin jo paremmin, ja puoliajalla peli oli tasan 16-16. Turku vei kuitenkin pelin numeroin 45-22. Turkulaiset tulivatkin lopuksi hopealle.

Puolivälieräottelussa C-lohkon voittaja, PaNMKY, tarjosi kovan vastuksen. LePyn hienon alun jälkeen namikalaiset pääsivät vähitellen peliin mukaan. Viimeiset 5 minuuttia ero pysyi 3 - 5 pisteessä. Tarkalla puolustuksella, hyvillä vapaaheitoilla ja Jaakko Lankisen loistavalla heittopelillä voitto tuli kotiin luvuin 38-35.

Välieräottelussa ykköseksi rankattu PuHu oli vielä LePyä terävämpi. LePyläiset pääsivät kyllä näyttävästi korintekotilanteisiin, mutta viimeistely kovassa puristuksessa ei tahtonut onnistua. Peli 54-21 PuHulle, joka sitten loppuottelussa päihitti TuNMKY:yn 41-33.

Pronssiottelu LrNMKY:tä vastaan oli LePyn hallintaa alusta alkaen. Näyttävät koko joukkueen nopeat hyökkäykset sekä Emil Uotilan hyvä heitto- ja korinalustapeli olivat myrkkyä Lappeenrannan pojille. LePylle selvä 46-25 voitto ja pronssimitalit kaulaan.

LePyn peli parani ottelu ottelulta, joten tästä on hyvä jatkaa alueen I divisioonassa.

Haastajasarjassa 00-pojat olivat  viidensiä. Pojilla oli alusta saakka mahtava tsemppi päällä. Haastajasarjankin  pojat paransivat otteitaan turnauksen edetessä, ja viimeisessä ottelussa voittokin oli todella lähellä.

Kalle Lundsten