LePyn P99 I divisioonan aluefinaaleissa

26.4.2011
P99 Oranssi -joukkue osallistui pääsiäistä edeltävänä viikonloppuna Eteläisen alueen aluefinaaleihin eli final fouriin. Pelit pelattiin lauantaina ja sunnuntaina 16. - 17.4.

Lauantain välieräpeli pelattiin Topoa vastaan. Raudankovaksi tiedetty vastustaja ei ollut hävinnyt yhtään ottelua kuluvalla kaudella, ja voittomarginaali Topon peleissä oli ollut 30 - 100 pistettä. Tämä valitettavasti näkyi pelissä, eikä ottelusta jäänyt jälkipolville paljon kerrottavaa. Nopea Topo hallitsi ottelua erittäin aggressiivisilla otteillaan, ja kun tuomari vielä salli todella kovat otteet, peli päättyi Topon hyväksi 90 -21.


Sunnuntaina oli vuorossa pronssipeli Masua vastaan. Pelistä odotettiin tiukkaa vääntöä, koska sarjapelissä kolme viikkoa aikaisemmin peli oli päättynyt Masulle 3 pisteen erolla. Pojat ottivat oppia edellispäivästä ja tulivat otteluun hyvin latautuneina. Peli oli koko ajan tiukka, mutta kuitenkin niin, että Masu johti ottelua koko ottelun ajan. Kovan taistelun jälkeen peli päättyi Masulle 52 - 44.


Tästä ottelusta jäi suuhun hyvä maku, ja tähän oli hyvä päättää menestyksekäs vuosi otteluiden osalta.

Kiitos pojille hienosta kaudesta ja hyvällä fiiliksellä kohti kautta 2011 - 2012!

Jartsa