LePyn Pojat 2002 Perniön turnauksessa

20.3.2012

Ewokit Tsemppi tuulettavat.
Ewokit Tsemppi tuulettavat.
Ewokit ja kilpasarjan pronssi.
Ewokit ja kilpasarjan pronssi.

Ewokit osallistuivat Perniössä sekä mikropoikien kilpa- että reservisarjaan. Tuloksena oli hienosti pronssia ja neljäs sija!

 

Pojat 2002 Ewokit saivat paljon uusia kokemuksia ja elämyksiä Perniön Pikkujätti-turnauksesta. Pikkujätti oli Ewokeille kauden kuudes ja viimeinen turnaus. Yhteensä mukana oli 20 pelaajaa, jotka pelasivat kahtena joukkueena kahdessa eri sarjassa. LePyn kannustus olikin aika ajoin hegemonialuokkaa, ja tunteet olivat pelaajilla pinnassa molempiin suuntiin.

Ewokit Tsemppi osallstui reservisarjaan, jossa oli 8 joukkuetta. Lauantain alkulohkossa peli kulki upeasti, ja tuloksena oli kaksi voittoa ja yksi tappio. Sunnuntaiaamun välierässä käytiin kaikkien aikojen  taistelu toisen lohkon voittanutta Turun NMKYn joukkuetta vastaan tuloksena niukka tappio. Iltapäivän välierässä Salon Vilpasta turnausväsymys alkoi jo painaa, ja lopputuloksena oli neljäs sija.

Ewokit  osallistuivat kilpasarjaan, jossa pelasimme neljä peliä. Saaliina oli kaksi voittoa ja tappiota, jonka tuloksena voitimme pronssia. Pelasimme joka pelissä vähintään yhden erinomaisen puoliskon, siispä kun saamme niitä kaksi peräkkäin niin tuloskin natsaa. Totesi toinen tuomarikin EBT:tä vastaan, että voi kun olisitte pelanneet ekan puoliskon samalla tavalla kuin pelasitte tokan. Pääohjelmassa Panttereiden tytöt vastapäisessä luokassa kiinnostivat illalla Ewokkeja, ja Mariocart nintendoDS kuuden yhtaikaisen pelaajan kisat muistuttivat F1-kisoja ainakin huutojen perusteella.

Kiitokset pelaajille, vallkuille ja mukana auttamassa olleille vanhemmille.

Valmentajat