LePyn P-99 joukkue Lahden Easter-turnauksessa

13.4.2012

Myös 99-pojat kävivät pääsiäisenä Lahdessa turnauksessa.

Lähdimme matkaan yhdellä joukkueella jossa oli 12 pelaajan sijaan 11, kun edellisiltana yksi joukkueemme jäsen sairastui oksennustautiin.

Joukkue osallistui P-98 kilpasarjaan, kun 99-sarjaan ei ollut tulossa kuin kaksi joukkuetta. Meillä olisi ollut mahdollista osallistua myös 98 fun -sarjaan, mutta halusimme enemmän haastetta, ja tämä osoittautui oikeaksi ratkaisuksi.

Vastustajat sarjassa olivat selvästi kookkaampia ja esim. LaNMKY:n joukkueessa oli puolet joukkueesta isompia kuin meidän isoin mies. Pisin oli n.195cm pitkä.

Ensimmäisen pelin ihmettelyn jälkeen pojat paransivat otteitaan peli peliltä ja oppivat pelaamaan kokoonsa nähden todella fyysisesti. Viidestä ottelusta tuli yhtä monta tappiota, mutta kaksi otteluista päättyi alle 10 pisteen ja yksi 14 pisteen tappioon. Kahdessa muussa pelissä tuli pataan hieman reilummin.

Asustimme turnauksen ajan erään pelaajamme vanhemman hankkimassa kerrostaloasunnossa. Neliöitä oli hulppeasti 107. Puolet joukkueesta pääsi nukkumaan sängyillä, ja tietysti sänkypaikat arvottiin, paitsi valmentajien ja yhden huoltajan, jotka saivat sänkypaikat automaattisesti.

Pelien väliset ajat joukkue vietti asunnolla katsoen Simpson-maratonia niin perjantaina kuin lauantainakin, ja välillä musiikkivideot ja muut musiikkilaitteet pauhasivat.

Turnaus sujui järjestelyjen osalta erittäin hyvin eli ottelut alkoivat ajallaan ja verryttelyaikaakin oli joka otteluun vähintään 10 minuuttia.

Turnausruokalassa söimme lämpimät ruoat, jotka maistuivat ainakin meidän joukkueelle vallan mainiosti. Kaikki muut ateriat eli aamupalat, välipalat ja iltapalat söimme asunnossa jossa yövyimme, paitsi lauantaina, jolloin kävimme koko joukkueen voimalla pizzalla läheisessä pizzapaikassa.

Samaisena lauantai-iltana pojat menivät discoilemaan urheilutalolle, ja jotain kontaktejakin otettiin vastakkaisen sukupuolen kanssa, ei niistä sen enempää, mutta hauskaa oli ollut.

Kaikki meni todella hyvin ja voin hyvillä mielin suositella turnausta muillekin joukkueille.

T. Jartsa