Lisäryhmä LePyn liikkareihin

10.8.2012


LePyn liikkarit ovat niin suosittuja, että avasimme vielä yhden ryhmän 3 - 4-vuotiaille. Ryhmä kokoontuu sunnuntaisin Lintulaakson koululla. Toiminta alkaa sunnuntaina 2.9. Mukaan mahtuu 15 nopeinta!

Leppävaaran Pyrinnön liikkarit on jaettu kahteen tasoon:

  • 1 - 3 -vuotiaiden ryhmässä leikitään ja liikutaan lapsen omien vanhempien kanssa liikuntasalin tarjoamassa tilassa ja monipuolisten liikuntavälineiden parissa ohjaajan antaessa vinkkejä erilaiseen tekemiseen.
  • 3 - 6 -vuotiaiden ryhmissä leikitään ja liikutaan ohjaajan johdolla ilman vanhempia. Kerran kuussa vanhemmat ovat kuitenkin mukana ns. yhteistunnilla, jossa lapset pääsevät näyttämään taitojaan ja oppimiaan asioita vanhemmille. Tämä taso on jaettu vielä kahtia 3 - 4 -vuotiaiden ja 5 - 6 -vuotiaiden ryhmiin.

Liikkarit ovat todella suosittuja monipuolisen ohjelman ja ammattimaisen ohjaustoiminnan ansiosta. Liikkarista on helppo siirtyä LePyn ikäluokkajoukkueeseen, kun pallon pomputtelu alkaa kiinnostaa enemmän ja vauhtia tulee hieman lisää.

Uuteen sunnuntain ryhmään otetaan 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Paikat täytetään siinä järjestyksessä kun ne maksetaan. Muihin ryhmiin voi vielä ilmoittautua varasijalle laittamalla sähköpsotia toiminnanjohtaja Marika Vilaselle (marika.vilanen@lepy.fi).

Ilmoittautuminen ja maksaminen liikkarisivuilla.

Tervetuloa LePyn liikkariin elokuussa!