Summer Camp 2012

17.8.2012


LePyn vuoden 2012 kesäleiri pidettiin Kisakeskuksessa 6. - 9.8.2012.

LePyn perinteinen kesäleiri järjestettiin tällä kertaa Kisakeskuksessa Fiskarsissa. Mukaan oli ilmoittautunut 61 leiriläistä. Ohjauksesta vastasivat LePyn omat valmentajat: Anu Karppinen, Jussi Kilpelä, Anssi Kousa, Saara Myllymäki, Sander Stahl, Sini Tiainen ja Jussi Vainio.

Neljän päivän aikana leirillä harjoiteltiin koripallon perustaitoja sekä monipuolisia tukiharjoitteita. Kesäsää helli leiriläisiä, joten joka päivä ohjelmassa oli myös muita kesälajeja. Jalkapalloa pelattiin yömyöhään, frisbeegolfissa osa löysi välillä jopa maalin ja suunnistuksen päätteeksi lähes kaikki lapset saatiin takaisin leirikeskukseen. Viikon ohjelmaan kuuluivat  tälläkin kertaa leiriolympialaiset sekä leiripelit. Saunassa ja uimassa käytiin myös joka päivä.

Kisakeskuksen urheiluopisto tarjosi loistavat puitteet leireilyyn. Ruoka oli monipuolista ja hyvää – myös lasten mielestä.

Edellisistä vuosista oppineena leirin sääntöjä hieman tiukennettiin. Enää ei saanut kiipeillä katoilla tai soitella maksullisiin numeroihin. Ehkäpä juuri tästä syystä tänä kesänä vältyttiin ensiapuasemavierailusta.

Leirisäännöissä painotettiin lepyläisyyttä. Kaikki leiriläiset ovat kavereitani. Sääntöjen innoittamana C-tyttöjä olikin joskus vaikea saada pois C-poikien huoneista. Hiljaisuuden tullen kukin löysi kuitenkin takaisin omaan huoneeseensa – välillä ohjaajien avittamana.

Ohjaajien into ja energia sekä lepyläisten nuorten aktiivinen ja hyvä käyttäytyminen teki leiristä ikimuistoisen. Kukaan ei olisi halunnut lähteä kotiin vielä torstaina. Kun bussi kurvasi torstai-iltana hallille, oli vastassa joukko vanhempia, jotka saivat väsyneitä mutta onnellisia leiriläisiä kotiinvietäviksi.

Jälleen kerran voidaan siis todeta, että LePyssä on mahtavia tyyppejä. Ensi vuonna uudestaan. Tule sinäkin ensi kesänä mukaan!

Kaikki kuvat LePyn historiaa -osastossa.