LePyn A-pojat hopealle EHBT:n kilpasarjassa

3.9.2012

LePy vastasi Leppävaaran liikuntahallilla pelattujen EHBT:n A-poikien kilpasarjan otteluiden järjestelyistä. LePyn A-pojat pelasivat tässä sarjassa ja sijoittuivat toisiksi.


LePyn A-pojat tukijoukkoineen vastasivat Leppävaaran liikuntahallin järjestelyistä EHBT:n A-poikien kilpasarjassa. Tässä salissa pelattiin sarjan A- ja C-lohkot, joten pääsimme pelaamaan lohkomme kaikki ottelumme "kotiluolassamme". Samoin useita sijoitusotteluita ja molemmat mitalipelit pelattiin liikuntahallissa.

Pe-illan ottelussamme oli vastassa MaSu. Ottelu oli tasainen, mutta LePyn peli ei kulkenut hyvin. Toisella jaksolla sorruimme myös lukuisiin virheisiin (12 kpl!). Hävisimme ottelun pistein 64-54. Tappion myötä ennustelimme lohkovoiton karkaavan, mutta kakkoseksi oli vielä tavoite.

Lauantaina ensimmäinen vastustajamme Tarmo jäi totaalisesti LePyn jalkoihin. Ottelu oli ratkennut jo muutaman peliminuutin jälkeen. Eka jakso LePylle 52-5 ja koko ottelu 85-21.

Iltapäivällä pelasimme Namika Lahti II -joukkuetta vastaan. Hallitsimme ottelun kulkua vaikka piste-ero ei ollutkaan suuri. Miinuksena oli taas runsas  virheiden määrä (koko ottelussa LePyllä 22, vastustajalla 10), mutta otimme voiton pistein 58-66.  Olimme lohkon kakkonen, ja tie mitalipeleihin aukeni.

Seuraavaksi oli sijoituspeli D-lohkon voittajaa, Joensuun Katajaa vastaan. Tämä ottelu pelattiin Esport Arenassa. Katajan nopeus ja hyvä heittopeli oli vahvaa, mutta ottelun edetessä LePy paransi peliään. Loistavilla otteilla tuli voitto lukemin 58-70. Olimme jo neljän parhaan joukossa !

Sunnnuntaiaamuna oli vuorossa ottelu, jonka panoksena oli finaalipaikka: HoNsU vastaan LePy.  HoNsU oli voittanut edellisenä iltana Oulun NMKY:n jatkoajalla. LePy jatkoi siitä, mihin jäi Kataja-ottelussa: hieno pelivire oli tallessa. Toisella jaksolla vastustaja sai lisäksi virheitä, joista LePy rankaisi: 11 pistettä vapareista. Lopputulos: 53-76 ja LePy meni finaaliin !

Finaalivastustaja oli Warriors. Tiesimme vastustajan fyysiseksi joukkueeksi, mutta olihan siellä myös hyviä heittäjiä. LePy saikin melkoisen tyrmäyksen ottelun alussa: Warriors painoi päälle sen minkä kerkesi ja meidän kohtaloksi jäi napsia muutama "irtopiste".
Toisella jaksolla LePy kohensi otteitaan ja pelasi tasaväkisesti,mutta Warriors oli jo matkalla voittoon. LePy jäi hopealle luvuin 44-75.

Joukkueenjohtaja