LePy 16 joukkueella Ricoh-turnaukseen

23.1.2013

T00 sai pronssia Ricoh-turnauksessa 2012.
T00 sai pronssia Ricoh-turnauksessa 2012.

Vantaalla näkyy viikonloppuna oranssia, kun LePy pelaa Ricoh-turnauksessa 14 eri sarjassa 16 joukkueena. Mukana on LePyn joukkueita Pojat 2003:sta B-poikiin ja Tytöt 2002:sta B-tyttöihin.

Ricoh-turnaus pelataan Vantaalla perjantaista sunnuntaihin 25. - 27. tammikuuta. LePystä on pelaajia 9 joukkueesta, jotka turnauksessa esiintyvät 16 eri joukkueena.

B-pojat pelaavat ikäluokkansa kilpa- ja challenger-sarjoissa. Challenger-sarjan ensimmäisessä ottelussa perjantaina kello 16 LePy kohtaa MaSun. Kilpasarjassa ensimmäinen ottelu on perjantaina kello 18.30, jolloin vastaan tulee Sykki.

B-tytöt ovat ilmoittautuneet haastajasarjaan. Tyttöjen turnaus alkaa perjantai-iltana ottelulla Sykkiä vastaan.

Pojat 1999 osallistuvat sekä kilpa- että haastajasarjaan. Haastajat kohtaavat perjantaina ensimmäisessä ottelussaan Wartin, kilpasarjan ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu RaPy.

Tytöt 1999 pelaa kilpasarjassa, missä ensimmäinen vastustaja on PuHu. Myös Pojat 2000 kohtaa haastajasarjassa ensimmäiseksi PuHun.

Tytöt 2000 ovat lähdössä turnaukseen hieman vajaalla miehityksellä useamman poissaolon vuoksi. "Olemme saaneet lainattua 01-tytöistä pari pelaajaa ja lähdemme pelaamaan kilpasarjaa seitsemän ja haastajasarjaa kahdeksan pelaajan voimin. Vastassa on kovia joukkueita, ja kilpasarjassa kohtaamme heti alkulohkossa Kouvot-turnauksen voittajan PeKan. Haastajasarjan alkulohkossa joukkueemme pelaa PeKan kakkosjoukkuetta ja vanhaa tuttua Hokkibasketia vastaan. 00-tytöt lähtevät turnaukseen hakemaan kovia pelejä ja kivoja kokemuksia. Toivotamme tsemppiä turnaukseen myös kaikille muille LePyn joukkueille!" kertoo T00:n valmentaja Saara Myllymäki.

Pojat 2002 ovat RIcohissa peräti kolmena joukkueena, joista Orange pelaa kilpasarjassa ja Blue ja White haastajasarjassa. Kilpasarjan ensimmäinen vastustaja on Petrozavodsk Venäjältä. Blue kohtaa perjantaina Honka Rocketsin ja White Namika Lahden.

Tytöt 2002 pelaa sekä kilpa- että haastajasarjassa. Edellisessä kohdataan perjantai-iltana TikS ja jälkimmäisessä turnaus avataan ottelulla toista Pyrintöä vastaan - tämä tulee Tampereelta.

Pojat 2003 pelaa turnauksessa nimillä Linko ja Live, kuten sarjassakin. Linko kohtaa ensin Kori-80:n Keravalta, ja Liven ensimmäinen vastustaja on Honka.

Kaikille joukkueille onnea turnaukseen!

Kaikki ottelut ja tulokset turnauksen tulospalvelusta.

Seuraa myös LePyn Facebook-päivityksiä ja LePy-Twitteriä!