LePyn Pojat 2002 pronssille kolmosdivisioonassa

8.4.2013

"Ei olisi vuosi sitten uskonut", kommentoi yksi pelaajista taiston tauottua. Tällä rungolla mentiin vuosi sitten sarjaan eikä voitettu matsiakaan - nyt napattiin kymmenen joukkueen sarjasta pronssia!

Välierässä LePyn pojille tuli vastaan vielä voittamaton Pussihukat. Pojat eivät saaneet parastaan irti, vaikka Jere esittelikin hetkittäin hienoa heittopeliä. Korin alla puuttui kuitenkin viimeinen puristus. Tappio 54-40 selkeästi kokeneempia ja kovempia vantaalaisia vastaan. Jerelle ansaitusti tsemppari.

Pronssimatsiin vastaan tuli Rekolan Urheilijat. Alusta asti oli selvää, että sotakirveet oli kaivettu esille - mitalit kiinnostivat kumpaakin jengiä.

Ottelussa vihellettiin yhteensä 41 virhettä, eli peli oli kovaa mutta reilua. LePy oli lähes koko ajan tappiolla, tasoihin päästiin vasta kolme minuuttia ennen loppua.

Tällöin vastustajan ykköspelaajalla tulivat virheet täyteen, ja samalla Ossi upotti kaksi vapaaheittoa. Ossille matsista tsempparipalkinto.

Loppu taisteltiin joukkueen fanien kannustaessa villisti. Lopputulos 24-20, ja riehakkaissa tunnelmissa palkintojenjakoon.

Isävalmentajista Pekka toimi oranssiksi värjätyssä tukassaan huutosakinjohtajana. Rekolan vanhemmilla oli ihmettelemistä, kun LePy-huuto raikasi, ja aalto kiersi katsomossa!

Palkintojenjaon jälkeen olisi voinut luulla LePyn voittaneen kultaa, kun poikia juhlittiin salamavalojen loisteessa. Lopuksi kauden päättymistä juhlittiin, ei Lintumetsän, vaan Honkahallin pukkarissa mitalit kaulassa. Oli mahtavaa nähdä hallissa kaikki joukkueen kuusi valmentajaa, sekä niitäkin perheitä, joiden omat pojat eivät olleet pelaamassa. Mahtavaa spirittiä.

GOOOOO LEPYYYYY !!!!