LePyn joukkueet I divisioonien aluefinaaleissa

18.4.2013
Neljä LePyn joukkuetta pelaa viikonloppuna I divisioonien aluefinaaleissa: A-pojat, B-pojat, Tytöt 2001 ja Pojat 2002.

Kaikki ottelut pelataan Honkahallilla.

LePyn joukkueista ensimmäisenä kentälle astuvat B-pojat, jotka kohtaavat perjantaina 19.4. kello 17.00 alkavassa ottelussa sarjan voittaneen EBT:n. Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli 2.3., ja EBT voitti tasaisen ottelun 74-70, joten nyt LePyn pojilla on revanssin paikka.

Puolta tuntia myöhemmin ovat vuorossa alkusarjan voittaneet edelleen voitontahtoiset A-pojat.  Pojat saavat vastustajakseen sarjanelosen HNMKY:n, jolle kärsittiin toinen alkusarjan tappioista, joten tässäkin ottelussa asetelma on jännittävä.

Pojat 2002:n Final Four -urakka alkaa lauantaina 20.4. kello 15. Välierävastustaja on Honka Rockets, joka on kauden aikana kohdattu kahdesti. Syyskuussa hävittiin, mutta maaliskuussa voitettiin jo reilusti. Tavoitteena on tietenkin toistaa tämä ja jatkaa finaaliin! Honkahallilla tullaan näkemään oransseja päitä ja antaumuksellista kannustusta. P02:n koko valmennuskolmikko on mukana myös A-poikien finaaleissa, joten tiivis viikonloppu on tulossa.

Lauantaina kello 18 alkaa Tytöt 2001:n välierä Honkaa vastaan. Honkaa vastaan ei toistaiseksi tällä kaudella ole otettu voittoa, joten tässäkin on tiedossa tiukka kamppailu.

Tervetuloa Honkahallille kannustamaan LePy voittoon!