”Elämäni paras päivä koskaan”

7.6.2013Lähes sata nuorta koripalloilijaa on leireillyt tällä viikolla Leppävaarassa LePyn School's Out -leirillä.

LePyn perinteinen School’s Out Camp oli jälleen todellinen menestys. Tänä vuonna osallistujia oli lähes sata. Leiripaikkana oli Leppävaaran liikuntahalli sekä sen ympäristö. Leirin tankkaus hoidettiin terveellisellä lounaalla sekä välipalalla. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Leiriohjelmaan kuului joka päivä kahdet koripalloharjoitukset sekä paljon muuta kesäkivaa: esimerkiksi futista, ultimatea, erilaisia kisailuja ja pihapelejä. Lisäksi keskiviikkona järjestettiin leiriolympialaiset, torstaina käytiin uimassa Laaksolahdessa ja perjantaina pelattiin leiripelit.

Leirin ohjelmasta ja lasten ohjaamisesta vastasivat LePyn omat valmentajat. Salissa Anssi Kousa, Sander Stahl ja Saara Myllymäki opettivat lajin saloja. Mutta suurimman työn ja viihdyttämisen järjestivät LePyn junnuvalmentajat: Niki Aarnio, Ella Alinikula, Tuomo Holopainen, Tommi Hytönen, Erika Mattila, Sofia Olin, Läänä Omar Tajaddin, Rosa Silvennoinen ja Anni Vehola. Heidän vastuullaan oli ryhmien ohjaaminen, ruokailujen organisointi sekä lasten yleinen hauskuuttaminen.

Kaikilla leireillä sattuu ja tapahtuu. Toisena päivänä vietiin minipoika Pyry Jorviin ja tultiin takaisin käsi paketissa. Kolmantena päivänä ohjaajat lukitsivat itsensä ulos jättäen avaimet sisään. C-tytöt kuluttivat pääosan energiastaan kentän ulkopuolella, kun he juoksivat Tommin perässä, koska Tommi on niiiiin söpö. Mikrotyttöjen suurin haaste oli kaverien kummitusjutut. Tämä leiri muistetaan varmasti pitkään.

Mikäli haluat olla mukana ensi vuonna kesän parhaalla leirillä, niin laita jo kalenteriisi ensi kesän aikataulu 2.-6.6.2014.

Lisää leirikuvia LePyn historiaa -sivuilla.