LePy alkaa käyttää MyClubia

7.8.2013

LePyn jäsenrekisteri, laskutusjärjestemä ja läsnäolokuittaukset hoidetaan tästä lähtien MyClubissa. Jatkossa myös jäsentiedotteet tulevat MyClubin kautta.

Kauden 2013 - 2014 alkaessa olemme alkaneet käyttää MyClub-järjestelmää jäsenrekisterinämme, laskutusjärjestelmänämme, läsnäolojen rekisteröintijärjestelmänämme sekä jäsentiedotuskanavanamme.

Jokaisella LePyn pelaajalla, jolla on MyClubissa jäsentiedoissaan voimassaoleva sähköpostiosoite, on pääsy omiin tietoihinsa MyClubissa. Nuorimmilla junioripelaajilla on tällä hetkellä käyttäjätunnuksenaan jommankumman huoltajan sähköpostiosoite; vanhemmilla junioreilla voi hyvin olla omana tunnuksenaan oma mailiosoitteensa. Jäsentunnus on se mailiosoite, joka on henkilön omien tietojen kohdalla. Huoltajan sähköpostiosoite ei ole jäsentunnus, ellei se ole pelaajan nimen kohdalla lomakkeen ylälaidassa.

Juniorikoripalloilijoiden kausimaksujen laskuttaminen MyClubilla alkaa viikolla 32. Kausimaksut laskutetaan neljässä erässä, ja kausimaksun ensimmäinen erä on oltava maksettuna ennen kuin voi edustaa LePyä otteluissa ja turnauksissa, esimerkiksi 2 viikon päästä pelattavassa EHBT-turnauksessa. Lasku tulee MyClubista sähköpostilla pelaajan ja alaikäisten pelaajien osalta huoltajan sähköpostiosoitteeseen.

Kausimaksut 2013 - 2014

Jäsenet ovat saaneet tänään aiheesta tiedotteen. Jos olet LePyn jäsen etkä ole saanut tiedotetta, meillä ei ole sähköpostiosoitettasi. Ota yhteys Tiina Kuusisaareen (tiina.kuusisaari#gmail.com) jos MyClubiin pääsyssä on ongelmia tai jollet ole saanut infomailia aiheesta.

Järjestämme valmentajille ja joukkueenjohtajille MyClub-koulutukset elokuun aikana.

 

https://lepy.myclub.fi/login