LePyn A-pojat SM-karsintojen toiselle kierrokselle 14. - 15.9.

12.9.2013
Toistavatko LePyn A-pojat Koperin ihmeen Turussa? Kyllä!

Turun toinen SM-karsintakierros on viiden joukkueen turnaus, jossa kaikki pelaavat kaikkia vastaan. Kaksi parasta selviävät SM-sarjaan, kolmas ja neljäs valtakunnalliseen I divisioonaan.

Turun lohko on kivikova. LePyn vastustajat ovat KTP, JKS, TuNMKY, ja HoNsU, kaikki viime vuonna valtakunnallisissa sarjoissa pelanneita. Kaikki paitsi JKS olivat valtakunnallissa sarjoissa myös B-pojissa, joten mitään "notkahdusta" ei joukkueiden tasossa liene odotettavissa. KTP oli A-pojissa viime vuoden SM-kolmonen! Myös EHBTssä vastustajat pelasivat LePyä  kovemmissa sarjoissa. Kuten jo ensimmäiselle kierroksellekin, LePy lähtee siis todellisena "underdogina" Turun turnaukseen, mutta täynnä taistelutahtoa kuten Susijengi Sloveniassa!

Valmistautuminen turnaukseen on ollut sairastelujen ja loukkaantumisten sävyttämä, mutta joukkueen henki on erinomainen, ja kokemuksen ja nuoruuden innon sekoitus on toiminut ainakin tähän asti syksyn peleissä - yhtäkään ei ole hävitty. Pelit karsintojen ensimmäisellä kierroksella osoittivat, että osallistuminen karsintoihin oli oikea ratkaisu.

Viikonlopun aikataulu on seuraavanlainen:

  • La 14.9. 14.30 LePy - TuNMKY
  • La 19:00 KTP - LePy
  • Su 15.9. klo 12.15  LePy - HoNsU
  • Su 16.45  JKS - LePy

Kaikki ottelut pelataan Turussa Wäinö Aaltosen koululla, "Paavo"-hallissa. Koulun osoite on Wäinö Aaltosen koulutie 1 - 5, Turku - tiedoksi kaikille LePyläisille, jotka matkaavat Turkuun poikia kannustamaan!