Olisiko sinusta tilastoijaksi? LePy etsii tilastoijia!

1.10.2013

LePyn A-tytöt pääsivät täksi kaudeksi nuorten valtakunnalliseen sarjaan. Valtakunnallisissa sarjoissa on pidettävä koneellista tilastoa ottelutapahtumista. Tilastoitavia tapahtumia ovat muun muassa heitot, levypallot, riistot, menetykset, torjunnat ja syötöt. Nyt etsitään 2-4 asiasta innostunutta henkilöä kyseiseen tehtävään. Voit olla entinen peluri, pelaajan vanhempi, innostunut korisfani tai LePyn oma juniori (A- tai B-ikäinen), niin me etsimme juuri sinua.

Ottelutilastoijalta vaaditaan innostunutta asennetta, sitoutumista sovittuihin asioihin ja jonkin asteista koristietämystä. Tehtävään kouluttautuminen on helppoa ja nopeaa, jos olet tottunut tietokoneenkäyttäjä ja tunnet koripallon perussäännöt. Kuka tahansa voi tehtävän oppia, kunhan into ja asenne ovat kohdallaan. Oli osaamisesi sitten ammattimaista tai olet vasta aloittelija, niin olet tervetullut joukkoon. Me koulutamme sinut tehtävään.
 
Tilastoijia tarvitaan otteluissa aina kaksi. Tilastointi tapahtuu tietokoneella siten, että toinen toimii tietokoneenkäyttäjänä ja toinen tapahtumien selostajana. Kaksikon tehtävänä on kirjata molempien joukkueiden ottelutapahtumat ohjelmaan. Ottelun tauoilla ja ottelun päätyttyä ohjelmasta tulostetaan yhteenvedot molempien joukkueiden valmentajille.
 
LePyn tarve on saada kaksi tilastoijaa jokaiseen A-tyttöjen kotiotteluun. Kotiotteluita on kaudella noin kymmenen. Junioritoiminnan kehittyessä tarve ottelutilastointeihin kasvaa. Nyt on siis loistava mahdollisuus päästä LePyn tilastointitiimiin heti alusta lähtien. Ottelutilastoiminen on mukava harrastus, josta maksetaan pieni korvaus.
 
Omasta innostasi riippuu, kuinka pitkälle haluat urallasi edetä. Voit toimia vain LePyn otteluissa tai jos kiinnostuksesi kasvaa, niin tulet saamaan kutsuja aina Suomen korkeimmille sarjatasoille. Tilastoijista on näet pulaa!
 
Jos olet kiinnostunut tehtävästä, ota yhteyttä Marikaan. Heti kun kiinnostuneita ilmaantuu, koulutus alkaa. A-tyttöjen ensimmäinen kotipeli on lauantaina 12.10. Mitä aikaisemmin ilmoittautuneita löytyy, sitä enemmän harjoitustilanteita koulutettaville saadaan. Ajatuksena olisi käydä tulevien päivien aikana harjoittelemassa koneenkäyttöä Kisahallissa tai Tapiolan Urheiluhallilla todellisissa ottelutilanteissa.
 
Ole rohkea ja lähde mukaan. Toimitsijoilla on aina kentän parhaat paikat, ja hommasta kaiken lisäksi maksetaan korvausta!
 
Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Marika Vilanen; marika.vilanen@lepy.fi