LePy Orangemen voittoputkessa

21.2.2014

Kuva: Veikko Rantio.
Kuva: Veikko Rantio.

LePyn miesten joukkueella on meneillään pisin voittoputki kolmeen vuoteen.

LePyn oranssipaidat ovat hieman yllättäen voittaneet neljä viimeistä otteluaan Eteläisen alueen kolmosdivarissa. Ja kaiken lisäksi kolmessa voitto-ottelussa LePy on ollut tappioasemassa vielä viimeisen jakson alkuhetkillä, mutta pystynyt kääntämään pelit edukseen hurjalla loppurutistuksella.

Edellisen kerran kunnon voittoputkesta on saatu nauttia kolme vuotta sitten. Silloin kevätkaudella 2011 saaliina oli peräti seitsemän voittoa yhteen putkeen.

Tämän kevätkauden riuskaa aloitusta voidaan pitää tosiaan pienoisena yllätyksenä ottaen huomioon, että nämä ottelut on jouduttu käymään keskimäärin 7,4 pelaajan miehityksellä.

Eikä loukkaantumisiltakaan ole vältytty. Avainpelaajista esimerkiksi Olli Torkkeli ei ole pystynyt pelaamaan joulutauon jälkeen lainkaan, mutta on onneksemme ottanut nyt sitten sitäkin enemmän valmennusvastuuta.

Sarjataulukossa LePy on tällä hetkellä komeasti sijalla neljä. Kautta on kuitenkin jäljellä vielä kuuden ottelun verran. Kaikki kolme sarjataulukossa edellämme olevaa joukkuetta on vielä kohtaamatta tältä keväältä, joten neljännen sijan säilyttäminen tulee olemaan erittäin vaikeaa. Tehtävä ei suinkaan helpotu hurjaan kolmostehtailuun intoutuneen Robin Rannan lähdettyä loppukauden ajaksi ulkomaille opiskelemaan. Robin on upottanut neljässä viime matsissa 19 kolmosta ennätysmäisellä 46 prosentin tarkkuudella. Tälle kaukoheittotykitykselle ei löydy vertaa koko kahdeksanvuotisen tilastohistoriamme ajalta.

Kevään varsinaiset kotiottelut Leppävaaran liikuntahallilla ovat 30.3. ja 6.4.2014. Yksi kotiotteluista joudutaan pelaamaan poikkeuksellisesti Espoonlahden urheiluhallissa 16.3.2014. Tervetuloa kannustamaan Oranssimiehiä!

Orangemen-joukkueen edesottamuksia voi seurata mainiosti myös netissä, vekaran.blogspot.fi. Sieltä löytyvät helposti tilastot sekä valokuvat ja videokoosteet joukkueen kaikista otteluista.